Byg Garanti

Tilbygning

Tilbygning – få ekstra kvadratmeter til dit parcelhus

Mange husejere stiller i dag større krav til kvadratmeterne i boligen, end man gjorde tidligere. Det er ikke kun børnefamilier, der ønsker flere kvadratmeter, men i særdeleshed også unge mennesker. Behovet for mere plads i boligen har været en velkendt tendens igennem de seneste årtier. Derfor vælger mange husejere at bygge til. En tilbygning er en optimal løsning for at få flere kvadratmeter til din nuværende bolig.

En tilbygning kræver en byggetilladelse fra din kommune og i den forbindelse skal du også undersøge, hvor mange kvadratmeter du må bygge til, og om det i det hele taget er tilladt at bygge til på din grund. Når du har dette på plads, skal du kontakte en professionel håndværker til at udføre opgaven. Her er tømrermester Finn Vesterholm den helt rette til opgaven. Vi har mange års erfaring inden for håndværksfaget, og tilbyder godt håndværk til fornuftige priser. Læs mere om tilbygning her.

Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses dine særlige ønsker og behov. Uanset om det er en udestue, en terrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv. Træsorter har forskellige egenskaber, og det er derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til tilbygningen. Vi rådgiver dig omkring valg af træsort, således at du får valgt det helt rette træ til dit tilbygnings-projekt, som ser flot ud, og som vel og mærke holder i mange år.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning varierer i pris, alt efter om det drejer sig om tilbygning på en 1 sal, en udestue, terrasse, eller anden form for tilbygninger. Kontakt os derfor, og lad os få en snak om jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud. Du kan sende os en mail via vores kontaktformular under ”kontakt” eller du kan ringe til os på telefon: 75 55 90 06, så finder vi en god pris på din tilbygning. Vi glæder os til, at høre fra dig.

Tilbygning Kolding - Få flere kvadratmeter

Hos Tømrermester Finn Vesterholm udfører vi alle slags tømreopgaver med et smil. Vi har hjulpet en lang række boligejere og andre aktører med en lang række byggeprojekter, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig med udførelsen af tømreropgaver på professionel vis, så du kan komme i mål med dine projekter.

De fleste mennesker vil i løbet af livet opleve, at behovet for plads ændrer sig. Det kan være i forbindelse med familieforøgelse eller andre grunde, og der findes en række forskellige muligheder, når man har brug for flere kvadratmeter i hjemmet. Nogle vælger at lede efter en ny bolig, der opfylder behovet for mere plads, hvor andre undersøger mulighederne for at tilføje flere kvadratmeter til hjemmet med en tilbygning.

Hos Tømremester Finn Vesterholm oplever vi, at mange husejere i dag stiller større krav til antallet af kvadratmeter i hjemmet. Det er både børnefamilier, som ønsker mere plads til børnene, men også mange unge mennesker ønsker mere plads.

Heldigvis er der mange muligheder for en tilbygning, som passer til jeres smag og behov. Vil har mange års erfaring på området, og har igennem årene hjulpet en lang række husejere, når pladsen blev for knap i den eksisterende bolig, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig.

Få kompetent hjælp til tilbygning i træ

Mange husejere efterspørger muligheder i træ, når de henvender sig til os med spørgsmål i forbindelse med tilbygning parcelhus. Der er mange muligheder for tilbygninger i træ, og vi hjælper jer gerne med at finde den helt rigtige tilbygning til jeres bolig. Vi tager altid udgangspunkt i lige netop dit behov, når du henvender sig med ønsket om en ny tilbygning i træ eller andet materiale.

Vi er eksperter i tilbygninger i træ

Igennem årene har vi gennemført en lang række projekter i træ, så vi er eksperter i løsninger med dette materiale. Forskellige træsorter giver forskellige muligheder, og vi hjælper dig gerne med råd og vejledning, så du kan vælge de helt rigtige materialer, så du får den tilbygning, som du drømmer om.

God tilbygning pris

Selvom vi aldrig går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, som vi anvender til vores projekter, er vores priser rimelige.

En tilbygning 1 sal er altså en mulighed for de fleste. Der er mange faktorer i spil, når det kommer til pris på tilbygning. Prisen kommer an på tilbygningens størrelse, valget af materialer og meget andet, som varierer fra projekt til projekt.

Vi anbefaler, at du tager kontakt til en af vores medarbejde for en uforpligtende dialog omkring dine muligheder.

Hvad koster en tilbygning hos Finn Vesterholm?

Som sagt varierer prisen på tilbygning Kolding alt efter projektets karakter, valget af materialer og mange andre faktorer.

Vi anbefaler, at du kontakter os i dag, så vi kan høre mere om dine ønsker og behov. Så finder vi en god pris og giver et uforpligtende tilbud på tilbygning, så du kan få den plads i hjemmet, som du har brug for. vi glæde ros til at høre fra dig.