Byg Garanti

Tilbygning

Tilbygning – få ekstra kvadratmeter til dit parcelhus

Mange husejere stiller i dag større krav til kvadratmeterne i boligen, end man gjorde tidligere. Det er ikke kun børnefamilier, der ønsker flere kvadratmeter, men i særdeleshed også unge mennesker. Behovet for mere plads i boligen har været en velkendt tendens igennem de seneste årtier. Derfor vælger mange husejere at bygge til. En tilbygning er en optimal løsning for at få flere kvadratmeter til din nuværende bolig.

En tilbygning kræver en byggetilladelse fra din kommune og i den forbindelse skal du også undersøge, hvor mange kvadratmeter du må bygge til, og om det i det hele taget er tilladt at bygge til på din grund. Når du har dette på plads, skal du kontakte en professionel håndværker til at udføre opgaven. Her er tømrermester Finn Vesterholm den helt rette til opgaven. Vi har mange års erfaring inden for håndværksfaget, og tilbyder godt håndværk til fornuftige priser. Læs mere om tilbygning her.

Vi tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses dine særlige ønsker og behov. Uanset om det er en udestue, en terrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet. Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv. Træsorter har forskellige egenskaber, og det er derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til tilbygningen. Vi rådgiver dig omkring valg af træsort, således at du får valgt det helt rette træ til dit tilbygnings-projekt, som ser flot ud, og som vel og mærke holder i mange år.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning varierer i pris, alt efter om det drejer sig om tilbygning på en 1 sal, en udestue, terrasse, eller anden form for tilbygninger. Kontakt os derfor, og lad os få en snak om jeres opgave, så leverer vi et uforpligtende tilbud. Du kan sende os en mail via vores kontaktformular under ”kontakt” eller du kan ringe til os på telefon: 75 55 90 06, så finder vi en god pris på din tilbygning. Vi glæder os til, at høre fra dig.