Byg Garanti

Snedker Kolding

Har du brug for en snedker i Kolding, så står tømrermester Finn Vesterholm klar til at hjælpe dig.
Vores medarbejdere er alle dygtige og har stor ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, hvor vi derfor udfører mange forskelligartede opgaver for vores kunder.
Vi har adresse i Kolding, hvorfor vi også kører ud hver dag. Skal du bruge en tømrer eller snedker i Kolding, så hjælper vi gerne dig med opgaver store som små.
Vi udfører reparationer på ældre bygninger, men laver også nye konstruktioner på nybygninger. Vores speciale er ståltage fra Lindab og ovenlysvinduer fra Velux. Med os får du mulighed for at få kræset om dine træprojekter.

Med snedker Kolding er du sikker på det bedste resultat hver gang

Vi ønsker et tæt samarbejde med kunden på hvert eneste projekt, på den måde er vi sikre på, at du får det ønskede resultat. Vi udfører arbejde inden for terrasse, døre, vinduer, garage, carporte, tag og gulve. Skulle du have en anden slags opgave, så sørger vi selvfølgelig også for dette.
Vi har den nødvendige erfaring, viden og ekspertise til at sikre, at din opgave bliver udført med en professionel tilgang, der både vil være holdbar og håndværksmæssig korrekt.

Du kan altid kontakte os på telefon 75 55 90 06, hvis du har spørgsmål til opgaver, priser eller vilkår.