Byg Garanti

Snedker i Kolding

Har du brug for en snedker i Kolding, så står tømrermester Finn Vesterholm klar til at hjælpe dig.
Vores medarbejdere er alle dygtige og har stor ekspertise inden for tømrer- og snedkerfaget, hvor vi derfor udfører mange forskelligartede opgaver for vores kunder.
Vi har adresse i Kolding, hvorfor vi også kører ud hver dag. Skal du bruge en tømrer eller snedker i Kolding, så hjælper vi gerne dig med opgaver store som små.
Vi udfører reparationer på ældre bygninger, men laver også nye konstruktioner på nybygninger. Vores speciale er ståltage fra Lindab og ovenlysvinduer fra Velux. Med os får du mulighed for at få kræset om dine træprojekter.

Med snedker i Kolding er du sikker på det bedste resultat hver gang

Vi ønsker et tæt samarbejde med kunden på hvert eneste projekt, på den måde er vi sikre på, at du får det ønskede resultat. Vi udfører arbejde inden for terrasse, døre, vinduer, garage, carporte, tag og gulve. Skulle du have en anden slags opgave, så sørger vi selvfølgelig også for dette.
Vi har den nødvendige erfaring, viden og ekspertise til at sikre, at din opgave bliver udført med en professionel tilgang, der både vil være holdbar og håndværksmæssig korrekt.

Du kan altid kontakte os på telefon 75 55 90 06, hvis du har spørgsmål til opgaver, priser eller vilkår.

Leder du efter en dygtig køkken snedker?

Drømmer du om et fedt køkken, og er det gamle køkken ved at være noget slidt, så kan vi hjælpe dig med at få opfyldt din drøm.  De fleste bruger ofte mange timer i vores køkken, og derfor har det også  ofte en stor rolle i hjemmet. Det er derfor en stor betydning, at det fungerer og er det centrale hjerte i huset, du drømmer om. 
Tømrermester Finn Vesterholm er en tømrer og snedker, som har mange års erfaring med køkkenmontage og udskiftning af køkken. Har du brug for rådgivning omkring alt indenfor køkkenmontering, står vi altid til rådighed for dig. Vi kan hjælpe dig med at skabe det smukke og funktionelle køkken, som du drømmer om.

Køkkenet er for de fleste, hjemmets hjerte, og det er her vi bruger rigtig meget tid. Det kan være dejlig samvær med børnene, og selvfølgelig skønne stunder med madlavning. 

Et køkken skal fungere godt, og det skal være gennemtænkt ned til mindste detalje. Det skal være i en god kvalitet der kan holde i mange år, men samtidig være moderne og i den stil der passer ind i resten af huset. Vi kan hjælpe dig med at få dine drømme opfyldt. 

Snedker i Kolding - din lokale køkkenpartner

Når du vælger Tømrermester Finn Vesterholm som din køkkenpartner er du sikker på at få et køkken i topkvalitet, som er udført af en køkken snedker der har stor erfaring og høj ekspertise. 

Tømrermester Finn Vesterholm går op i, at vore kunder altid kan stole på at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet. Det er en æressag for os, at vores tømrer snedker arbejde er i orden, og derfor kan du være sikker på at du får hvad du har bedt om, når vi står for opsætning af køkken hjemme hos dig. 

Din lokale tømrer i Kolding

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm har over 30 år på bagen og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Vi udfører alt i Tømrer-& snedkerarbejde, samt nybyggeri og reparationer.

Vi er din lokale tømrer i Kolding. Vores tømrerfirma er beliggende i Ejstrup, og vores dygtige ansatte er klar til at hjælpe dig med de opgaver du har brug for at få udført.  

En af de helt store fordele ved at bruge en håndværker fra dit lokalområde er, at vi altid er tæt på dig. Det betyder f.eks. at vi hurtigt kan komme frem til dig, hvis du har brug for det. Samtidig har du også endnu større garanti for at du får en top service, og du sparer som regel på kørselsudgifterne fordi vi jo er tæt på dig.

Har du brug for en dygtig tømrer til nybyggeri eller reparationer?

Så er tømrermester Finn Vesterholm den rette til opgaven. Vores mange års erfaring inden for håndværksfaget kommer med et solidt håndværk til den helt rigtige pris. Vi vægter et grundigt forarbejde højt, og du får derfor en samarbejdspartner du kan være tryg ved. Du er med hele vejen, så vi sammen kan skabe den optimale løsning for dig, og dermed give dig det slutresultat du ønsker. Et godt forarbejde og samarbejde er essentielt for slutresultatet, hvor fokus er på det flotte tømrerarbejde vi udfører i altid høj kvalitet.

Går du med tanker om f.eks. tilbygning eller nybyggeri, eller drømmer du om et nyt køkken, er det Tømrermester Finn Vesterholm du skal have fat i. 

På vores hjemmeside, kan du se et galleri over nogle af de køkkener vi har lavet for kunder. Her er der god inspiration at finde, til det køkken du selv går og drømmer om. Har du brug for råd og vejledning, eller går du med specifikke ønsker, til alle typer opgaver indenfor tømrer eller snedker opgaver, så skal du bare kontakte os. Det kan du gøre enten på mail via vores kontaktformular på hjemmesiden, eller du er altid velkommen til at ringe til os på vores telefon 7555 9006. Vi glæder os til, at høre hvad vi kan gøre for dig.