Byg Garanti

Søger du en god tømrer i Aabenraa?

Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder alt inden for tømrerarbejde – lige fra småreparationer af døre og vinduer til opførelse af huse. Med mange års erfaring ved vi, hvordan opgaven skal gribes an og kan rådgive dig i forbindelse med materialevalg, sådan at du er sikker på et tilfredsstillende resultat, som holder i mange år. Vælg os som din tømrer i Aabenraa og du vil blive overrasket over vores høje kvalitet og konkurrencedygtige priser.

Tømrermester Finn Vesterholm i Kolding er medlem af Byg Garanti – dermed er du sikret mod skader, fejl og mangler i op til 5 år efter arbejdets udførelse.

Eksperter i ovenlysvinduer fra Velux

Hos Tømrermester Finn Vesterholm vægter vi gode materialer – alene af den grund, at de holder længere. Velux-vinduer er kvalitetsvinduer til priser, hvor alle kan være med. Som tømrer i Aabenraa kender vi alt til de forskellige opgaver. Ovenlysvinduerne er en oplagt mulighed for at få mere dagslys ind på den mørke overetage eller måske har du et etplanshus med loft til kip, hvor ovenlysvinduer ville skabe mere lysindfald. Vinduerne har ikke alene en praktisk betydning i form af mere lys og bedre ventilation, men skaber også en ny arkitektonisk dimension til dit hus.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en ovenlysløsning til dig? Indtast dine kontaktdetaljer i vores kontaktformular og vi ringer dig op hurtigst muligt – eller ring til os allerede nu på telefon 75 55 90 06. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.

Leder du efter tømrer i Aabenraa?

Så er du kommet til det rigtige sted. Hos Tømrermester Finn Vesterholm udfører vi alt i tømrer- og snedkerarbejde. Lige fra småreparationer til opførelse af huse, som vi bygger i tæt samarbejde og dialog med kunden.

Med mange års erfaring, kan vi give dig et godt tilbud uanset typen af arbejde, som du skal have udført. Her får du professionel rådgivning om materialevalg, så du altid får et tilfredsstillende resultat, der kan holde i mange år. Vi er medlem af byg Garanti, der er forbrugerens sikkerhed, når det handler om byggeri og håndværksmæssigt arbejde. Garantien gælder i fem år.

Vi er et professionelt tømrerfirma Aabenraa

Et firma med mange års erfaring på området. Her kan du få hjælp til småreparationer og andet vedligeholdelsesarbejde, som enhver husejer kender til. Hos os er kunden altid i fokus, når vi sammen finder en løsning, der passer til dine ønsker og dit budget.

Hvis du leder efter en god og erfaren tømrer i Aabenraa, Kolding eller andre steder i det sønderjyske, giver vi gerne et uforpligtende tilbud. Så kan du få en holdbar løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Her finder du en god snedker Aabenraa

Hos Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder vi også snedkerarbejde. Vi har samlet et hold af dygtige og uddannede snedkere og tømrere, der kan løse alle slags opgaver. Lige fra de små reparationer og opsætning af døre og vinduer til alt det nødvendige snedkerarbejder, der følger med, når man opfører et nyt hus.

Vi har mange års erfaring. Igennem årene har vi samarbejdet med et stort antal tilfredse kunder, både private og lokale erhvervsdrivende, og derfor kan vi hurtigt finde en løsning, der passer til dit behov.

Vi glæder os til at høre fra dig, hvis du har brug for tømrer- eller snedkerarbejder i Aabenraa. Kontakt os i dag, så vi kan finde en tilfredsstillende løsning.

Tømrer i Aabenraa - Vi løser dit behov

Uanset om du skal have udført de store opgaver, som nyt tag, tilbygninger osv.

Eller mindre vedligeholdelsesopgaver, der hører med til livet som husejer, så er Tømrermester Finn Vesterholm din tømrer Aabenraa, hvor du får udført kvalitetsarbejde.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde eller de materialer, som vi anvender. Derfor udtrykker vores kunder stor tilfredshed med vores udførte arbejde.

Hvis du også vil have en tilfredsstillende løsning, kan du udfylde vores kontaktformular eller give os et kald.