Byg Garanti

Søger du en god tømrermester i Aabenraa?

Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder alt inden for tømrer-arbejde – lige fra småreparationer af døre og vinduer til opførelse af huse. Med mange års erfaring ved vi, hvordan opgaven skal gribes an og kan rådgive dig i forbindelse med materialevalg, sådan at du er sikker på et tilfredsstillende resultat, som holder i mange år.

Tømrermester Finn Vesterholm i Kolding er medlem af Byg Garanti – dermed er du sikret mod skader, fejl og mangler i op til 5 år efter arbejdets udførelse.

Eksperter i ovenlysvinduer fra Velux

Hos Tømrermester Finn Vesterholm vægter vi gode materialer – alene af den grund, at de holder længere. Velux-vinduer er kvalitetsvinduer til priser, hvor alle kan være med. Ovenlysvinduerne er en oplagt mulighed for at få mere dagslys ind på den mørke overetage eller måske har du et etplanshus med loft til kip, hvor ovenlysvinduer ville skabe mere lysindfald. Vinduerne har ikke alene en praktisk betydning i form af mere lys og bedre ventilation, men skaber også en ny arkitektonisk dimension til dit hus.

Skal vi udarbejde et uforpligtende tilbud på en ovenlysløsning til dig? Indtast dine kontaktdetaljer i vores kontaktformular og vi ringer dig op hurtigst muligt – eller ring til os allerede nu på telefon 75 55 90 06. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt.