Byg Garanti

Har du brug for en tømrer i Billund?

Går du med byggeprojekter i tankerne? Måske vil du gerne have lagt en ny træterrasse mod syd eller måske trænger nogle af vinduerne til at blive udskiftet? Vi påtager os gerne hele opgaven, men vil du gerne selv varetage de små ting, kan vi sagtens strikke en løsning sammen. Vælg os til opgaven, og vi kan som tømrer i Billund klare det hele. Vores medarbejdere deler gerne ud af deres erfaring og sammen kan vi løfte opgaven, sådan at du kan realisere dine boligdrømme til den pris, som passer til dit projekt.

Ovenlysvinduer fra Velux

Leder du efter ovenlysløsninger, der udover at tilføre mere lys til din bolig, også sikrer en bedre ventilation og et sundere indeklima, er vinduerne fra Velux et rigtig godt valg. Vinduerne kan skræddersyes efter dine behov, sådan at du får en vinduesløsning, som passer perfekt ind i husets stil.

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm består af 20 tømrer, som tager ud og udfører små som store renoverings- og byggeprojekter. Står du med en opgave i Billund, Aabenraa eller et andet sted i Syddanmark som du ikke selv kan løfte, er du altid velkommen til at ringe for en snak om dit projekt. Vi udarbejder også gerne et prisoverslag, så du nemmere kan planlægge, hvornår du vil have opgaven udført.

Realiser dine drømme og ring og få et prisoverslag allerede i dag. Ring på telefon 75 55 90 06 eller send en mail på finn@finn-vesterholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Din tømrer Billund

Hvis du har et byggeprojekt i tankerne, som du gerne vil have hjælp til at udføre, står Tømrermester Finn Vesterholm klar til at assistere dig. Med mange års erfaring i branchen er vi det helt rigtige valg, når der skal bygges nyt, bygges til eller renoveres i Billund og omegn. Vi påtager os gerne hele opgaven, men tilbyder også rådgivning, vejledning og udførelse af dele af projektet, hvis du selv er i stand til at foretage noget af arbejdet. Hvis du selv er i stand til at udføre dele af arbejdet, står vi klar på sidelinjen med gode råd og professionel sparring, så du kommer i mål på tilfredsstillende vis.

Hos os er kunden i fokus, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. På den måde sikrer vi, at resultatet altid lever op til dine forventninger.

Vi glæder os til at høre fra dig, uanset om du har brug for hjælp til små eller store opgaver. Tømrermester Finn Vesterholms dygtige og venlige håndværkere deler gerne ud af deres erfaring, så du får den helt rigtige løsning, der passer til dit budget.

Kontakt os i dag for en uforpligtende dialog, så vi sammen kan strikke den helt rigtige løsning sammen. Så er realiseringen af drømmeboligen, din nye terrasse, ovenlysvinduerne eller andre spændende projekter ét skridt nærmere. Vi har løst mange opgaver i tiden løb, og vi er også klar til at løse din. Vi glæder os til at høre fra dig.

Tømrerfirma Billund - vi kan vores kram

Vi råder over et stort hold af nøje udvalgte og kompetente håndværkere, som sørger for, at opgaven er færdig til aftalt tid, og at resultatet lever op til dine forventninger. Med mange års erfaring, har vi helt sikkert løst lignende opgaver tidligere og kan derfor trække på vores erfaring, når vi rådgiver og vejleder dig om dine mange muligheder.

Vi følger med tiden og holder os opdateret. Derfor kan vi altid vejlede dig om moderne byggeteknikker, materialer og bæredygtige løsninger, hvis du har behov for dette.

Vi løser opgaver i Kolding, Billund og andre steder i det sydlige Jylland. Ræk ud i dag, så vi kan indlede samarbejdet med en uforpligtende snak. Vi giver gerne et prisoverslag, så du får overblik over dine muligheder, når du har behov for professionelt udført tømrer- eller snedkerarbejde.

Billund tømrer og snedker - altid fokus på kvalitet og tilfredshed

Hos Tømrermester Finn Vesterholm er kvalitet en æressag, som vi aldrig går på kompromis med. Det gælder både forhold til de materialer, vi anvender, og det håndværk, vi udfører. Vores medarbejdere er nøje udvalgt på baggrund af deres evner, så vi altid kan levere resultater, der som minimum lever op til dine forventninger.

Vi forventningsafstemmer altid inden aftalen underskrives, så der er rene linjer hele vejen rundt.

Det skal være en god og tryg oplevelse at bygge nyt, bygge til eller tilføje forbedringer til boligen, og det bliver det, når du overlader opgaven, eller dele af den, til Tømrermester Finn Vesterholm.