Byg Garanti

Har du brug for en tømrer i Billund?

Går du med byggeprojekter i tankerne? Måske vil du gerne have lagt en ny træterrasse mod syd eller måske trænger nogle af vinduerne til at blive udskiftet? Vi påtager os gerne hele opgaven, men vil du gerne selv varetage de små ting, kan vi sagtens strikke en løsning sammen. Vælg os til opgaven, og vi kan som tømrer i Billund klare det hele. Vores medarbejdere deler gerne ud af deres erfaring og sammen kan vi løfte opgaven, sådan at du kan realisere dine boligdrømme til den pris, som passer til dit projekt.

Ovenlysvinduer fra Velux

Leder du efter ovenlysløsninger, der udover at tilføre mere lys til din bolig, også sikrer en bedre ventilation og et sundere indeklima, er vinduerne fra Velux et rigtig godt valg. Vinduerne kan skræddersyes efter dine behov, sådan at du får en vinduesløsning, som passer perfekt ind i husets stil.

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm består af 20 tømrer, som tager ud og udfører små som store renoverings- og byggeprojekter. Står du med en opgave i Billund, Aabenraa eller et andet sted i Syddanmark som du ikke selv kan løfte, er du altid velkommen til at ringe for en snak om dit projekt. Vi udarbejder også gerne et prisoverslag, så du nemmere kan planlægge, hvornår du vil have opgaven udført.

Realiser dine drømme og ring og få et prisoverslag allerede i dag. Ring på telefon 75 55 90 06 eller send en mail på finn@finn-vesterholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!