Byg Garanti

Søger du en tømrer i Fredericia?

Går du med tanker om at bygge et anneks ved sommerhuset eller skal du have efterisoleret taget? Så tag fat i os og lad os være din lokale tømrer i Fredericia. Tømrermester Finn Vesterholm er et totalentreprise med stor ekspertise inden for renovering og nybygning. Med 20 medarbejdere kan vi løfte små som store opgaver – lige fra udskiftning af dit køkken til større projekter som eksempelvis opførsel af en maskinhal.

Stor faglighed

Tømrermester Finn Vesterholm løser både små og store tømreropgaver i Fredericia, Vejle og store dele af Sydjylland, og vi lægger stor vægt på et grundigt forarbejde, for at kunne indfri dine forventninger bedst muligt. Vores tømrer har mange års erfaring og dermed råder de også gerne i forhold til at få det bedste resultat – både i forhold til indretning, men også materialevalg.

Vil du bygge helt nyt

Uanset om du har planer om at bygge en carport eller har købt en byggegrund og sidder med arkitekttegningen i hånden, hjælper vi dig gerne sikkert i mål. Der er mange regler, som skal tænkes med ind, og vælger du et samarbejde med Tømrermester Finn Vesterholm, kan du være sikker på, at der er styr på detaljerne.

Kontakt os allerede i dag for et uforpligtende tilbud på dit byggeprojekt i Fredericia! Udfyld kontaktformularen her på siden og vi ringer dig op eller ring til os allerede nu på telefon 75 55 90 06.

Vi glæder os til at høre om dit renoverings- eller byggeprojekt. Hvis du mangler hjælp til en tømrer i Kolding eller en tømrer i Vejle, skal du også være velkommen til at kontakte os!