Byg Garanti

Seriøs og konkurrencedygtig tømrer i Haderslev

Er der tagplader, som skal udskiftes eller vil du gerne have lagt nyt tag, er du kommet til det helt rette sted. Hos Tømrermester Finn Vesterholm er vi 20 tømrer som er specialiseret inden for alle typer af reparationer. Uanset om det er taget der står for tur eller om døren skal udskiftes, står vi klar til at hjælpe dig med små som store reparationer. som din lokale tømrer i Haderslev

Stor ekspertise inden for byggeri og reparation

Tømrermester Finn Vesterholm består af 20 tømrer, som har stor erfaring inden for alt tømrer-arbejde. Vi tager hånd om alle typer bygge- og reparationsopgaver, lige fra nybyggeri til småreparationer. Med mange års erfaring i branchen ved vi, hvordan vi griber opgaven an, således at opgaven bliver løst til din fulde tilfredshed. Vi tilbyder hjælp i store dele af Danmark. I nærområdet kan Vejle og Middelfart også nævnes.

Lad os være din tømrer i Haderslev og få optimal rådgivning – eksempelvis i forbindelse med udskiftning af vinduer eller tag. Uanset opgaven er du altid velkommen til at kontakte os. Vi kender materialerne og har et godt netværk af leverandører, sådan at vi kan vejlede dig til den løsning, som passer bedst til dit hus og dit budget.

Udfyld vores kontaktformular og vi ringer dig op hurtigst muligt. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon 75 55 90 06 eller e-mail finn@finn-vesterholm.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig med dit byggeprojekt!