Byg Garanti

Få tilbud fra din tømrermester i Kolding

Hvis du har brug for en dygtig og kvalitetsbevidst tømrer i Kolding, Vejen og omegn, så er du kommet til rette sted. Hos Tømrerfirma Finn Vesterholm, lægger vi stor vægt på at levere det ønskede resultat til rette tid.


Vi sætter en ære i at have et tæt samarbejde med vores kunder, således vores arbejde lever op til vore kunders forventninger. Det betyder, at med os som din tømrer i Kolding er du sikker på et godt, holdbart resultat, som du bliver glad for.


Vi står gerne for dit nybyggeri i Kolding og omegn - ved større entrepriser kører vi også gerne længere.

Tømrermester Kolding

Skal du have nye vinduer i Kolding? Tilbygning i Kolding eller noget helt andet? Som et tømrerfirma i Kolding med mange års erfaring, ved vi at et godt forarbejde, dialog med dig som kunde, stor erfaring og de bedste materialer til rådighed indenfor dit budget, er nøglen til et veludført stykke tømrerarbejde.


Vi sørger altid for at levere et godt stykke håndværk til dig, således at du uanset opgaven er i sikre hænder hos os. Det betyder, at uanset om du skal bruge en tømrer til et nyt køkken, en ny terrasse, om døren binder, gulvet knager eller vinduerne trækker, så kan vi stå for det med succes.


Dit resultat kommer til at holde i mange år, hvor det derfor er ekstra vigtigt at finishen bliver, som du gerne vil have den. Hvis du skal have udført tømrerarbejde i Kolding eller omegn, så er du altid velkommen til at kontakt os.

Vi svarer gerne på dine spørgsmål og kommer med et godt tilbud til dig.


Kontakt os på 75 55 90 06 og få hjælp fra en god tømrer i Kolding. Hvis du mangler hjælp til en tømrer i Fredericia eller en tømrer i Vejle, skal du også være velkommen til at kontakte os!