Byg Garanti

Har du brug for en tømrer i Middelfart

Vores firma består af 20 tømrer, som alle har en høj faglig vide inden for nybyggeri og reparationer. Vi udfører småopgaver som nedslibning af gulve, opsætning af nyt køkken, reparation af taget til større nybygningsopgaver helt fra scratch. Derfor kan vi hjælpe dig med opgaven som tømrer i Middelfart. Vi har erfaring hele vejen rundt, og derfor er du sikker på, at vi kan løfte enhver tømreropgave til din fulde tilfredshed. Har du brug for inspiration til løsninger i dit hjem, kommer vi gerne forbi til en snak. Sammen finder vi den ideelle løsning, som opfylder dine behov. Uanset om det er i Middelfart, Billund eller et helt andet sted, hjælper vi naturligvis med opgaven.

Nybyggeri – altid dækket af Byg Garanti

Sidder du med arkitekttegningen over dit nye hus i hånden og skal til at vælge hvilket firma, der skal udføre alt tømrerarbejdet, bør du vælge et firma, som er medlem af Byg Garanti-ordningen. Som tømrer i Middelfart, kan vi tilbyde dig netop dette. Det er din sikkerhed – for hvis firmaet skulle være uheldig, at der opstår problemer efter, at huset er færdigt, er du altid dækket ind økonomisk. Hos Tømrermester Finn Vesterholm er vi medlem af Byg Garanti, og du kan derfor altid være sikker på, at fejl og mangler vil blive udbedret i helt op til 5 år efter, huset står færdigt.

Tag os med på råd

Står du foran dit første nybyggerprojekt og er måske lidt uerfaren, er det vigtigt, at du vælger et firma, som du kan stole på. Med Tømrermester Finn Vesterholm kan du trygt sove om natten – vi guider dig sikkert igennem hele byggeprocessen fra start til slut.

Erfaren tømrer Middelfart realiserer dine drømme

Drømmer du om at bygge nyt? Få installeret det nye og smarte køkken? Lagt nye gulve i hele stueetagen? Uanset hvilke drømme du går og gemmer på, hjælper vi dig trygt i mål. Som erfarent tømrerfirma og med et hold af stabile og dygtige medarbejdere, leverer vi altid varen. Vi har et væld af erfaring med forskellige tømreropgaver - ingen opgave er for lille eller for stor til os. Vi hjælper dig med at udleve dine idéer, men står også klar til at inspirere og guide dig til den mest optimale løsning. Du er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Din snedker Middelfart leverer godt håndværk

Hos Tømrermester Finn Vesterholm bliver du udelukkende mødt af dygtige tømrer, der har hænderne skruet rigtigt på. Alle har vi en passion for at arbejde med tømrerfaget og skabe nye og spændende løsninger for vores kunder. Det gode håndværk er noget, vi vægter højt. Det kommer før alt andet.

Godt håndværk siger vi? Det er helt korrekt. Men hvad er det så for nogle opgaver, vi som tømrerfirma udfører? Det skal vi sige dig. Det er blandt andet:

- Nybyggeri helt fra bunden (alt tømrerarbejde)

- Tømrerarbejde i forbindelse med renovering og ombygning

- Nye gulve og nedslibning af gamle gulve

- Opsætning af køkken

- Udskiftning af vinduer og døre

- Tagarbejde

- Træterrasse

- Efterisolering

Står du med en anden type tømrerarbejde? Tøv aldrig med at kontakte os. Vi udfører de fleste typer opgaver indenfor branchen.

Pålideligt tømrerfirma Middelfart

Tryghed er alfa og omega for et godt samarbejde. Hos os er du altid i gode hænder. Vi ved, hvad vi laver - og vi gør det færdigt til tiden. Du skal aldrig bekymre dig, når du samarbejder med os. Vi er også med i det, der hedder Byg Garanti ordningen. Det betyder, at du altid er dækket af denne økonomisk, hvis der opstår problemer. Idet vi er medlem af ordningen, får du garanti på alle fejl og mangler inden for 5 år.

Vi er din lokale tømrer i Middelfart

Det er uden tvivl en jungle at finde det rette tømrerfirma til opgaven. Det gælder uanset, hvor du bor i landet.

Her får du 5 gode grunde til, at du skal vælge os.

1. Vi har et erfarent hold af dygtige tømrer

2. Vi leverer det færdige arbejde til tiden

3. Vi er medlem af Byg Garanti ordningen

4. Vi har en passion for godt håndværk

5. Vi giver dig inspiration til gode løsninger

Tag en snak med din tømrermester Middelfart

Klar til at bygge nyt? Renovere det gamle hus? Udskifte dine vinduer? Eller noget helt fjerde? Vi ser altid frem til at høre mere om din opgave. Vi er din tømrer Middelfart - og hjælper dig med alskens slags tømreropgaver her og i de omkringliggende byer som f.eks. Billund. Er du i tvivl om, vi kan hjælpe dig og om vi kører ud i dit område? Giv os et kald, så tager vi en snak om det.

Kontakt os allerede i dag på telefon 75 55 90 06 eller e-mail finn@finn-vesterholm.dk