Byg Garanti

Har du brug for en tømrer i Middelfart

Vores firma består af 20 tømrer, som alle har en høj faglig vide inden for nybyggeri og reparationer. Vi udfører småopgaver som nedslibning af gulve, opsætning af nyt køkken, reparation af taget til større nybygningsopgaver helt fra scratch. Derfor kan vi hjælpe dig med opgaven som tømrer i Middelfart. Vi har erfaring hele vejen rundt, og derfor er du sikker på, at vi kan løfte enhver tømreropgave til din fulde tilfredshed. Har du brug for inspiration til løsninger i dit hjem, kommer vi gerne forbi til en snak. Sammen finder vi den ideelle løsning, som opfylder dine behov. Uanset om det er i Middelfart, Billund eller et helt andet sted, hjælper vi naturligvis med opgaven.

Nybyggeri – altid dækket af Byg Garanti

Sidder du med arkitekttegningen over dit nye hus i hånden og skal til at vælge hvilket firma, der skal udføre alt tømrerarbejdet, bør du vælge et firma, som er medlem af Byg Garanti-ordningen. Som tømrer i Middelfart, kan vi tilbyde dig netop dette. Det er din sikkerhed – for hvis firmaet skulle være uheldig, at der opstår problemer efter, at huset er færdigt, er du altid dækket ind økonomisk. Hos Tømrermester Finn Vesterholm er vi medlem af Byg Garanti, og du kan derfor altid være sikker på, at fejl og mangler vil blive udbedret i helt op til 5 år efter, huset står færdigt.

Tag os med på råd

Står du foran dit første nybyggerprojekt og er måske lidt uerfaren, er det vigtigt, at du vælger et firma, som du kan stole på. Med Tømrermester Finn Vesterholm kan du trygt sove om natten – vi guider dig sikkert igennem hele byggeprocessen fra start til slut.

Kontakt os allerede i dag på telefon 75 55 90 06 eller e-mail finn@finn-vesterholm.dk