Byg Garanti

Din lokale tømrer i Vejen

Er du ved at være træt af farven på dine køkkenlåger eller trænger bordpladen til at blive udskiftet? Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder tømrerarbejde i Vejen, Fredericia og omegn til konkurrencedygtige priser. Vi kommer gerne forbi til en snak om dit renoveringsprojekt og vejleder gerne i forhold til løsninger og materialevalg, sådan at du er garanteret det bedste resultat. Lad os være din tømrer i Vejen og oplev en høj service og gode priser.

Interesseret i et uforpligtende tilbud? Kontakt os via mailformularen på hjemmesiden
eller telefon 75 55 90 06.

Nybyggeri – har du styr på reglerne?

Har du solgt huset og købt en byggegrund, for at realisere din drøm om at bygge dit eget hus? Har du ikke den nødvendige erfaring, kan du nemt overse vigtige detaljer. Tag en tømrer i Vejen med på råd og vi hjælper dig sikkert igennem processen, sådan at du ikke løber ind i uforudsete problemer undervejs, som du ikke havde kalkuleret med økonomisk.

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen og for dig betyder det helt konkret, at du er dækket ind mod skader, fejl eller mangler i op til 5 år efter, at vi har udført opgaven. Men tro ikke, at dette har indflydelse på prisen – garantien er inkluderet i prisen – og det er udelukkende for at sikre os, at du er tilfreds med vores tømrerarbejde i Vejen. Vælg derfor Tømrermester Finn Vesterholm, hvis du vil være sikker på, at resultatet er i top.

Find en professionel tømrer i Vejen

Du overvejer måske at kaste dig ud i et spændende byggeprojekt. Det er nok noget, du længe har tænkt over. Nu er det tid til at finde en tømrermester i Vejen, som kan føre din drøm ud i livet. Du kan gøre ligesom vores kunder og vælge Tømrermester Finn Vesterholm. Vi er et professionelt tømrerfirma, som er kendt for at levere den forventede kvalitet hver gang. Hos os får du altid den sparring, du har brug for. Det har stor betydning, når du allerede har nogle konkrete idéer om, hvordan dit byggeprojekt skal se ud. Det er altid rart at få brugbar vejledning. Vi rådgiver dig og sørger for, at dit byggeri bliver en kæmpe succes.
 
Selvfølgelig er der forskel på, hvordan vi griber opgaven an alt efter hvad det er, du har i tanke. Nogle af vores kunder henvender sig til os, fordi de gerne vil foretage en ombygning af deres hus. Inden man påbegynder et sådant projekt, er der mange overvejelser, man skal gøre sig. Vi hjælper dig med at planlægge hele processen. Det gør sig gældende for valg af materialer og udformning af din ombygning. Du må gerne trække på vores store ekspertise. På den måde sikrer vi det bedst tænkelige resultat.
 
I årenes løb har vi klaret rigtig mange opgaver. Vi har derfor tilegnet os nogle værdifulde kompetencer, som kommer dig til gode. Men vi lytter gerne til dine idéer, fordi vi gerne vil imødekomme dine ønsker. Vi ved, at det drejer sig om et projekt, der har stor betydning for dig. Derfor er vi altid på udkig efter at gøre din drøm til virkelighed. Fordi vi har overvundet mange udfordringer sammen med vores kunder, er vi i stand til at klare alle de vanskeligheder, som kan opstå undervejs. Vi betragter de udfordringer, vi støder på, som muligheder for at forbedre dit byggeprojekt.

Tømrerarbejde i Vejen

Hvis det, du har i tanke, er en tilbygning, så kan vi også være behjælpelige. En tilbygning kræver en del planlægning, fordi man altid skal sikre, at tilbygningen er med til at styrke konstruktionen. Derudover er der nogle overvejelser med hensyn til husets stil, man ikke må overse eller undervurdere. Det er uhyre vigtigt, at en eventuel tilbygning også matcher husets arkitektoniske hovedtræk. Det giver en mere harmonisk kombination og fremhæver husets stil. Det er noget, der i den grad forbedrer det endelige resultat og bidrager til et godt byggeri.