Byg Garanti

Din lokale tømrer i Vejen

Er du ved at være træt af farven på dine køkkenlåger eller trænger bordpladen til at blive udskiftet? Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder tømrerarbejde i Vejen, Fredericia og omegn til konkurrencedygtige priser. Vi kommer gerne forbi til en snak om dit renoveringsprojekt og vejleder gerne i forhold til løsninger og materialevalg, sådan at du er garanteret det bedste resultat. Lad os være din tømrer i Vejen og oplev en høj service og gode priser.

Interesseret i et uforpligtende tilbud? Kontakt os via mailformularen på hjemmesiden
eller telefon 75 55 90 06.

Nybyggeri – har du styr på reglerne?

Har du solgt huset og købt en byggegrund, for at realisere din drøm om at bygge dit eget hus? Har du ikke den nødvendige erfaring, kan du nemt overse vigtige detaljer. Tag en tømrer i Vejen med på råd og vi hjælper dig sikkert igennem processen, sådan at du ikke løber ind i uforudsete problemer undervejs, som du ikke havde kalkuleret med økonomisk.

Medlem af Byg Garanti

Vi er medlem af Byg Garanti-ordningen og for dig betyder det helt konkret, at du er dækket ind mod skader, fejl eller mangler i op til 5 år efter, at vi har udført opgaven. Men tro ikke, at dette har indflydelse på prisen – garantien er inkluderet i prisen – og det er udelukkende for at sikre os, at du er tilfreds med vores tømrerarbejde i Vejen. Vælg derfor Tømrermester Finn Vesterholm, hvis du vil være sikker på, at resultatet er i top.