Byg Garanti

Lad os være din tømrer i Vejle

Trænger soveværelset til en overhaling, måske skal badeværelsesarrangementet udskiftes eller taget på garagen repareres? Uanset hvilken opgave, du har brug for hjælp til, står vi altid klar til at hjælpe dig som tømrer i Vejle.

Grundigt forarbejde sikrer dig det bedste resultat

Vi går altid opgaven grundigt igennem sammen med dig, sådan at vi er sikker på at få alle detaljer noteret ned. Undervejs i processen snakker vi sammen og rådgiver dig i forhold til eventuelle uforudsete ting, som måtte dukke op. Vi vægter gode sunde materialer alene af den grund, at de holder længere – dermed får du et resultat, som du kan glæde dig over år efter år. Du vil ikke fortryde det, når du vælger os som tømrer i Vejle. Ring til os og få et uforpligtende tilbud!

Medlem af Byg Garanti

Vælger du en tømrer, som er medlem af Byg Garanti, er du dækket mod skader, fejl og mangler i op til 5 år efter arbejdets afslutning og op til en værdi af 100.000 kr. inkl. moms. Garantiordningen koster ikke ekstra for dig som privatperson – det er en del af vores service. Uanset om du mangler tømrerarbejde i Vejle, Haderslev eller andre geografiske områder, så løser vi sagen.

Udskiftning af tag, ny carport eller nyt køkken – med Tømrermester Finn Vesterholm bliver resultatet altid tilfredsstillende.

Kan vi hjælpe dig med dit byggeprojekt? Ring til os på telefon 75 55 90 06 eller send os en mail på finn@finn-vesterholm.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Hvis du mangler hjælp til en tømrer i Kolding eller en tømrer i Fredericia, skal du også være velkommen til at kontakte os!