Byg Garanti

Lad os være din tømrer i Vejle

Trænger soveværelset til en overhaling, måske skal badeværelsesarrangementet udskiftes eller taget på garagen repareres? Uanset hvilken opgave, du har brug for hjælp til, står vi altid klar til at hjælpe dig som tømrer i Vejle.

Grundigt forarbejde sikrer dig det bedste resultat

Vi går altid opgaven grundigt igennem sammen med dig, sådan at vi er sikker på at få alle detaljer noteret ned. Undervejs i processen snakker vi sammen og rådgiver dig i forhold til eventuelle uforudsete ting, som måtte dukke op. Vi vægter gode sunde materialer alene af den grund, at de holder længere – dermed får du et resultat, som du kan glæde dig over år efter år. Du vil ikke fortryde det, når du vælger os som tømrer i Vejle. Ring til os og få et uforpligtende tilbud!

Medlem af Byg Garanti

Vælger du en tømrer, som er medlem af Byg Garanti, er du dækket mod skader, fejl og mangler i op til 5 år efter arbejdets afslutning og op til en værdi af 100.000 kr. inkl. moms. Garantiordningen koster ikke ekstra for dig som privatperson – det er en del af vores service. Uanset om du mangler tømrerarbejde i Vejle, Haderslev eller andre geografiske områder, så løser vi sagen.

Udskiftning af tag, ny carport eller nyt køkken – med Tømrermester Finn Vesterholm bliver resultatet altid tilfredsstillende.

Kan vi hjælpe dig med dit byggeprojekt? Ring til os på telefon 75 55 90 06 eller send os en mail på finn@finn-vesterholm.dk. Vi glæder os til at hjælpe dig med dit bygge- eller renoveringsprojekt. Hvis du mangler hjælp til en tømrer i Kolding eller en tømrer i Fredericia, skal du også være velkommen til at kontakte os!

Søger du en tømrer Vejle?

Vi synes, det er dejligt, når vores kunder har besluttet at kaste sig ud i et byggeprojekt. Det er en spændende tid, når man begynder at planlægge et byggeri. Måske har du og din bedre halvdel snakket en del om emnet. I har haft mulighed for at udveksle jeres meninger om, hvordan jeres byggeprojekt skal se ud. Men inden I kan have et klart billede af, hvordan jeres byggeri skal se ud, er det altid en god idé at finde en tømrermester, der kan give jer en hjælpende hånd. Vi er glade for, at du har fundet vores hjemmeside. Nu har vi mulighed for at fortælle dig om vores mange serviceydelser.

Et seriøst tømrerfirma Vejle

Vi er en snedker Vejle, hvor vi løser utrolige mange opgaver for vores kunder. Som seriøs tømrer i Vejle er vi kendt for at udføre vores opgaver med stor omhu. Vi tilbyder en lang række serviceydelser som fx nybyg, gulve, køkkener, terrasser, tagarbejde, tømrerarbejde, garager, carporte, vinduer, døre, efterisolering samt om- og tilbygninger. Som du kan høre, er vi en meget alsidig tømrer Vejle, som kan hjælpe dig med rigtige mange former for byggerier.

Bedre end andre gode tømrerfirmaer Vejle

Det er ikke, fordi vi gerne vil sammenlignes med andre tømrerfirmaer i Vejle. Men da vi har stor erfaring og ekspertise inden for tømrerfaget, har vi opbygget et godt omdømme i årenes løb. Det kan alle vores tidligere kunder nikke genkendende til. Det skyldes bl.a. vores kompromisløse fokus på at bygge med sunde og holdbare materialer, der holder i lang tid. Derudover har vores dygtige medarbejdere været en afgørende faktor bag vores succes som tømrer Vejle. Derfor er det ikke overraskende, at vores kunder ikke tøver med at anbefale os til andre.

En professionel tømrermester Vejle

Da vi er en professionel tømrer Vejle, kan du også forvente, at vi kan udføre din opgave med den faglighed, der kendetegner os. Vi lægger stor vægt i levere et godt stykke håndværk hver eneste gang. Vi ved, at det har stor betydning for vores kunder, at deres byggeprojekter forløber efter det, vi har aftalt. Derudover sætter vi en ære i at levere den aftalte kvalitet til den aftalte tid. Hvis der skulle opstå nogle uforudsete ting undervejs, er vi hurtige til at kommunikere med vores kunder. På den måde tager vi udfordringerne i opløbet. Det er noget, der i den grad giver tryghed.