Byg Garanti

Velux i Kolding - få professionel hjælp

Velux vinduer holder i mange år. Derfor er de også nogle af de mest populære tagvinduer og vinduer til ovenlys. De monteres i stor stil i mange nye huse. Det er et utrolig fornuftigt valg af vinduer, hvor du får høj kvalitet for dine penge.

Når vinduerne har udtjent deres pligt, typisk efter 15 år, er det vigtigt at få sat nye i. Et punkteret eller nedbrudt vindue gør nemlig aldrig noget godt for dit varmeforbrug. Det bliver koldt i rummet. Der kommer lettere gennemtræk. Vinduet kan også blive træls at se på over tiden. Ja, nedslidte vinduer bør bare skiftes med det samme. Du bliver kun mere og mere træt af problemet med tiden.

Der er hjælp at hente for dig i Kolding og omegn. Din lokale tømrer Finn Vesterholm udfører enhver isætning eller udskiftning af vinduer fra Velux.

Finn Vesterholm har mange års erfaring med isætning af vinduer

Et Velux vindue er ingen smal sag at isætte eller udskifte, hvis du spørger os. Vi har et godt hold af dygtige og professionelle folk, som er vant til at rådgive om både montage af nye vinduer og udskiftning af vinduer. Lige såvel har vores dedikerede medarbejdere også ekspertisen til at gennemføre enhver af disse løsninger.

Når du vælger os, får du altid professionel rådgivning, høj kvalitet, godt håndværk og en reel garanti. Alt arbejde vi udfører, er nemlig dækket af Byg Garanti, som er en del af Dansk Byggeri. Det giver dig hele 5 års garanti på projektet.

Ovenlysvinduer til enhver bolig

Vinduer i taget betyder meget for lysindfaldet i dit rum. Har du f.eks. et rum med skråvægge, kan det godt komme til at føles indelukket og mørkt. Med et par tagvinduer løser du let dette problem. Vinduer i taget er også ideelle, hvis du har et stort og åbent rum med kip til loftet.

Du kan altid få Velux i Kolding, når du benytter Tømrermester Finn Vesterholm til dit projekt. Men hvad er din Velux vinduer pris? Det kommer meget an på, hvilken løsning du skal have, hvor stort dit vindues- eller renoveringsprojekt er eller om det drejer sig om montage af vinduer i en helt ny bolig.

Vi er eksperter i ovenlysvinduer løsninger fra Velux

Ingen opgave er for stor en mundfuld til os. Vi er dine eksperter i Velux i Kolding. Derfor hjælper vi dig godt videre med alt fra:

  • Nye vinduer til ovenlys i din ældre bolig
  • Udskiftning af tagvinduerne i din nuværende bolig
  • Montering af vinduer i tag i din helt nye bolig

Drejer det sig om udskiftning, kan det typisk bedst betale sig at få skiftet alle vinduerne på en gang. Normalt er alle vinduerne sat i på samme tid, f.eks. ved en større renovering eller da huset blev bygget. Derfor går de også til på ca. samme tidspunkt. Har du dog kun et enkelt punkteret eller nedbrudt vindue, skifter vi selvfølgelig også blot dette.

Kontakt os for et godt tilbud

Hos os får du altid skarpe priser på dit vinduesprojekt. Lige meget om du skal have skiftet 1, 2 eller mange vinduer. Køb Velux i Kolding hos os! Så kan du skabe et flot lysindfald eller forbedre dit varmeforbrug i boligen.