Byg Garanti

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm blev grundlagt i 1987 og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Vi udfører alt i Tømrer-& snedkerarbejde, samt nybyggeri og reparationer.

Vi er din lokale tømrer i Kolding. Vores tømrefirma er beliggende på Ejstrup Vang 3, Ejstrup, herfra kører vores dygtige tømrer ud, og udfører mange forskellige slags opgaver. Alle vores ansatte har en høj faglige ekspertise, og udfører derfor et godt håndværk. Vi tilbyder alle former for snedker- og tømreropgaver, og uanset opgavens art, står vi klar til at udføre arbejdet på tilfredsstillende vis.

Vi udvider ejerkredsen i forbindelse med generationsskifte 

Læs mere her

Har du brug for en dygtig snedker i Kolding?

Så er tømrermester Finn Vesterholm den rette til opgaven. Finn Vesterholm har mange års erfaring inden for håndværksfaget, og tilbyder solidt håndværk til den helt rigtige pris. Vi vægter et grundigt forarbejde højt. Her finder vi frem til den optimale løsning i samarbejde med dig som kunde. Forarbejdet er essentielt for slutresultatet, hvor fokus er på det gode og flotte tømrearbejde.

Kontakt os, hvis du eksempelvis går med tilbygning eller nybyggeri i tankerne. Du kan sende os en mail via vores kontaktformular nederes på siden eller du kan ringe til os på vores telefon +45 7555 9006. Vi glæder os til, at høre hvad vi kan gøre for dig.

 

content/logo-byg-garanti.png

Byggaranti

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms.

www.byggaranti.dk kan du under vedtægter se, hvad Byg Garantiordningen dækker.

content/logo-velux.png

Vi er eksperter i ovenlysvinduer løsninger fra Velux

Vi tilbyder også forskellige ovenlysløsninger til boligen. Uanset tagets hældning og rummets størrelse giver ovenlysvinduer fra Velux boligen mere dagslys, en langt bedre ventilation, og ikke mindst et forbedret indeklima. Rigtig mange fordele følger med ovenlysvinduer fra Velux.

content/logo-lindab.png

Ståltage fra Lindab – få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på en tagløsning til huset. Med en Lindab tagXpert kan du få kompetent rådgivning omkring den rette tagløsning til dit hus. Denne ekspert besidder en stor byggeteknisk viden, herunder en solid viden om bygnings- og tagkonstruktioner.

For mere information omkring ståltage fra Lindab, er du velkommen til at kontakte os.