Byg Garanti
top/vi-udfoerer_top.jpg

En bred faglighed

Skal køkkenet bygges om, terrassen udvides eller den store stue deles op i to mindre? Binder døren, knirker gulvet eller trækker det fra vinduet? Så kontakt Tømrermester Finn Vesterholm.

Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver. Uanset om opgaven er enkel eller kompliceret, står vi klar til at udføre arbejdet efter alle kunstens regler.

Vi lægger vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning. På den måde skaber vi grundlaget for det gode, solide og smukke tømrerarbejde.

Kontakt os for flere informationer om træ, priser og vilkår.

Stor ekspertise og bred faglighed

Skal du have lavet en tilbygning? Nyt køkken? Måske en lækker træterrasse? Eller har du et par vinduer, der skal skiftes? Vi udfører alle tømreropgaver og tilbyder altid faglig rådgivning. Når du vælger os som din tømrer, fremlægger vi altid løsninger, der er baseret på stor ekspertise og mange års erfaring i tømrerfaget. Du kan derfor trygt stole på, at du får en kvalitetsløsning, som er udført af dygtige fagfolk.

Altid høj service og et smil på læben

Vi har eksisteret siden 1987. Lige siden da har vi haft et højt fokus på faglighed og kvalitetsarbejde. For at udføre din tømrer- eller snedkeropgave mest optimalt er det vigtigt, at vi har stor indsigt i opgaven. Det gælder hvad enten, du skal have skiftet vinduer eller om du skal have opført en tilbygning.

Du vil altid blive mødt af en kompetent tømrer, som også tager sig tid til at snakke med dig. På den måde får vi en bred forståelse for dit behov. Så vi kan præsentere dig for flere løsninger på projektet, og så vi undgår enhver misforståelse. Du får altid en realistisk tidshorisont på små såvel som store projekter. Med mange års erfaring i branchen er det nemt for os at fastsætte tidsforbruget på netop din opgave.

Hos os får du konkurrencedygtige priser

Det er ikke kun kvaliteten, der skal være i orden. Prisen skal også give mening i forhold til dit budget. Vi laver altid et stort forarbejde, inden vi giver tilbud på en opgave. Det gør vi, for både at forstå ethvert aspekt af opgaven og for at være opmærksom på dit budget.

Du kan stole på os - vi udarbejder altid et realistisk og prisfornuftigt tilbud på din opgave. Vi har en bred erfaring om forskellige materialer, og vi hjælper dig altid med at finde dem, der passer bedst til dit budget og din løsning.

Vi udfører tømreropgaver i Sydjylland

Tømrermester Finn Vesterholm holder til i Kolding. Men vi udfører gerne opgaver i andre byer i Sydjylland. Du kan altid kontakte os for at få et tilbud på din opgave. Det koster aldrig noget. Når du har fået et uforpligtende tilbud, er det op til dig, om vi skal løse opgaven for dig.

Vi står altid klar til at hjælpe dig godt videre din tilbygning, køkkenrenovering, skift af vinduer eller ny tagbelægning. Ingen tømreropgave er for enkel eller kompliceret til os!