Byg Garanti
top/vi-udfoerer_top.jpg

Efterisolering

Spar på varmeregningen med efterisolering

Trænger boligen til at blive efterisoleret? Så kontakt Finn Vesterholm i Kolding. Vi tilbyder efterisolering af loft og ydervægge til fornuftige priser.

Der er gode besparelser at hente på varmeregningen ved, at få et ekstra lag isolering på loftet og i ydervæggene. En af årsagerne til, at dit loft typisk ikke er tilstrækkeligt isoleret kan meget vel skyldes, at den nuværende isolering ikke er 300 m.m., som man i dag anbefaler.

Ældre huse der er bygget mellem år 1900 og 1970’erne har typisk kun ca. 100 mm. isolering på loftet, hvilket jo ikke er ret meget, men det kan der heldigvis gøres noget ved.

Indhent et uforpligtende tilbud på efterisolering af ydervægge og/eller af loft hos os. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med, hvilke løsning der vil være den bedste for lige netop din bolig.

Vi har en bred erfaring inden for isolering af forskellige typer boliger, og kan derfor stille vores faglige ekspertise til rådighed, når boligen skal efterisoleres. Få med stor fordel efterisoleret din bolig og gå vinteren trygt i møde.

Kontakt Finn Vesterholm i Kolding i dag på telefon: 7555 9006.

Mange andre typer opgaver udfører vi

Vi tilbyder alle former for snedker- og tømreropgaver, bl.a. totalentrepriser inden for renoveringer, nybygninger og større ombygningsarbejder, bygning af terrasser i forskellige mål, som i øvrigt er vores speciale, tagbeklædning, udskiftning af døre og vinduer m.m. Uanset opgavens art, så står vi klar til at udføre arbejdet, således at du bliver fuldt ud tilfreds.

Har du spørgsmål til opgaverne, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi vores tømrefirma på Ejstrup Vang 3.

Galleri