Byg Garanti
top/vi-udfoerer_top.jpg

Efterisolering af din bolig

Trænger boligen til at blive efterisoleret? Så kontakt Finn Vesterholm i Kolding. Vi tilbyder efterisolering af loft og ydervægge til fornuftige priser.

Der er gode besparelser at hente på varmeregningen ved at få et ekstra lag isolering på loftet og i ydervæggene. En af årsagerne til, at dit loft typisk ikke er tilstrækkeligt isoleret, kan meget vel skyldes, at den nuværende isolering ikke er 300 mm., som man i dag anbefaler.

Ældre huse, der er bygget mellem år 1900 og 1970’erne har typisk kun ca. 100 mm. isolering på loftet. Men det kan der heldigvis gøres noget ved.

Spar på varmeregningen med efterisolering

Indhent et uforpligtende tilbud på efterisolering af ydervægge og/eller af loft hos os. Vi rådgiver dig gerne i forbindelse med, hvilke løsning der vil være den bedste for lige netop din bolig.

Vi har en bred erfaring inden for isolering af forskellige typer boliger, og kan derfor stille vores faglige ekspertise til rådighed, når boligen skal efterisoleres. Få med stor fordel efterisoleret din bolig og gå vinteren trygt i møde.

Kontakt Finn Vesterholm i Kolding i dag på telefon: 7555 9006.

Efterisolering – så meget kan du spare

Med en efterisolering hos Tømrermester Finn Vesterholm, kan du spare penge på varmeregningen. Du kan helt uforpligtende indhente et tilbud på efterisolering af loft og eller ydervægge. Alle boliger er forskellige og derfor er den individuelle løsning den bedste løsning. Vi sørger for at du får den bedste løsning til lige netop din bolig og situation, hvor vi kan rådgive om hvilke tiltag, som vil være mest effektiv for dig.

Man vil hurtigt opleve at man lettere kan få opvarmet sine rum, efter at der er kommet et tykkere lag isolering i boligen. Der behøves ikke at herske nogen bekymringer om, at varmen let forsvinder, for det ekstra lag holder godt på den i de kolde vintermåneder, hvor der kan opstå minusgrader. Så kan den kolde vinter bare komme an.

Skulle der være nogle spørgsmål til hvordan vi udføre opgaven? hvilke løsninger der er de bedste? og hvor stor en effekt efterisolering har? Så kan du bare ringe til os på 7555 9006.

Har din bolig brug for efterisolering?

Tømrermester Finn Vesterholm kan tilbyde dig en god og effektiv efterisolering i din bolig i Kolding. Men har jeg brug for efterisolering og hvad er det? 

Efterisolering er når man tilføjer ekstra isolering i boligen efter at den er bygget, dette kan være i loft eller i sidevægge. En efterisolering giver et tykkere lag af isolering i boligen end der oprindeligt var. Har du en ældre bolig fra 1900 til 1970, så er der stor sandsynlighed for, at et ekstra lag isolering ville kunne gøre godt. I ældre boliger var det meget almindeligt at have et isoleringslag på 100 mm, men i dag anbefales det at man skal have et isoleringslag på 300 mm.

Det tykkere lag skal gøre at varmen i din bolig ikke forsvinder så let og dermed holde bedre på den. Det vil have en stor effekt på dit varmeforbrug om vinteren, hvor vi typisk gerne vil have lidt varme ind i boligen. Når boligen holder mere på varmen, behøves du ikke at forbruge ekstra varme, for at holde boligen på en nogenlunde temperatur indendørs.

Forskellige typer efterisolering

Der findes forskellige materialer til isolering og hos os bruger vi bl.a. papirisolering også kaldet cellulosefibre, i fagsprog, til loftet. Dette isoleringsmateriale er lavet af avispapir, som effektiv holder på varmen og som også er let at fordele på kort tid. Vi sørger for at du får en efterisolering med fokus på høj kvalitet, som opfylder alle standerarter og anbefalinger der er gældende på det pågældende tidspunkt vi udføre arbejdet. På den måde kan du føle dig tryg og sikker i, at opgaven bliver gjort korrekt og efter reglementet.

Vi har erfaring med efterisolering af mange forskellige typer bolig, så vi løser opgaven for dig og kommer med dertil hørende rådgivning, som passer til din boligtype.

Når sådan en type opgave skal udføres er det bedst at få en professionel til dette, da man med isolering ændre på fugt forholdende i boligen og kan i værste tilfælde komme til at koste mange penge at få gjort op med de dertil hørende skader, som kan opstå, hvis isoleringsarbejder bliver udført forkert. Det er derfor vigtigt at få en faglig vurdering, som giver den bedste løsning.

Vi kan hjælpe med flere typer opgaver

Vi tilbyder alle former for snedker- og tømreropgaver, bl.a. totalentrepriser inden for renoveringer, nybygninger og større ombygningsarbejder, bygning af terrasser i forskellige mål, som i øvrigt er vores speciale, tagbeklædning, udskiftning af døre og vinduer m.m. Uanset opgavens art, så står vi klar til at udføre arbejdet, således at du bliver fuldt ud tilfreds.

Har du spørgsmål til opgaverne, er du altid velkommen til at kontakte os, eller komme forbi vores tømrerfirma på Ejstrup Vang 3.