Byg Garanti

Erhvervstømrer med fokus på kvalitet


Vi er stolte håndværkere, der sætter en ære i at udføre smukt kvalitets tømmerarbejde, hvor vi altid har kunden i centrum. Vi ligger meget stor vægt på det personlige forhold, det er altid udgangspunktet for et godt samarbejde omkring det arbejde, vi udfører for vores kunder, og i sidste ende også det færdige resultat.

Hos os går vi ikke på kompromis med kvalitet og høj standard, det er selve grundstenen i forretningen. Hvad enten vi udfører tømrerarbejde til erhverv eller privat, så er den røde tråd altid et godt samarbejde og meget høj kvalitet. Som erhvervstømrer har vi en solid erfaring med alle former for tømmerarbejde, og det er om der er tale om enkle eller komplicerede opgaver, så er vi de rette til at udføre arbejdet.

Din professionelle tømrer til erhvervsarbejde


Det er altid vigtigt, at få de professionelle ind over, når der skal udføres håndværksarbejde. Vi er fagfolk, der er uddannede til at varetage håndværksarbejde, og vi ved hvilke forhold, vi skal være opmærksomme på, når vi udfører arbejdet, og det er lige fra de helt små enkle opgaver til de store og komplicerede. Tag fat i os din lokale erhvervstømrer, når du får brug for en tømrer til erhvervsarbejde.

 Vi holder til i Kolding, men udfører tømrerarbejde for erhverv i flere omkringliggende byer:

Dette er blot nogle byer. Vi opererer naturligvis i en meget større radius. Står du med et større byggeprojekt eller en mindre tømreropgave i disse områder, kan du derfor altid ringe til os. Vi ser frem til at se nærmere på din opgave og hjælpe dig i mål med projektet.

Vi er en erhvervstømrer med flair for høj service, og det gode samarbejde. Virksomheden ligger i Ejstrup ved Kolding, og det er her vi kører ud fra til vores kunder. Alle vores ansatte er faguddannede, og har alle solid erfaring, og arbejder grundigt og meget kvalitetsbevidst med alle de forskellige opgaver, som vi udfører. Når du vælger os som din samarbejdspartner, har du tilvalgt stolte dedikerede fagfolk, der brænder for at lave smukke og funktionelle løsninger og udbedringer af enhver type tømmer og snedkerarbejde.

Du tilvælger samtidig også fagfolk, der har den grundlæggende tilgang til kunderne, at de altid er i centrum, og det er dem det hele drejer sig om. Her er aftale en aftale, og vi er hele tiden i dialog med dig som kunde, således at vi sikrer os, at vi er der, hvor vi skal være i forhold til aftaler og forventninger. Derfor er vi også meget stolte over, at kunne sige, at vi har rigtig mange loyale kunder, der gang på gang bruger os, når der skal udføres tømmerarbejde, fordi de ved, at de kan regne med os både når det kommer til aftaler og kvalitet i arbejdet.

Tømrerarbejde skal udføres med omtanke for kvalitet, materialer og med høj ekspertise i baglommen. Vi udfører enhver opgave og ethvert projekt med indgående fokus på kvalitet. Vi bruger de materialer, som du ønsker. Men kan også hjælpe med vejledning, hvis du er usikker på materialevalget til dit projekt. Sammen kommer vi godt i mål med opgaven og med brugen af de mest holdbare kvalitetsmaterialer.

Vi har altid kunden i fokus. Du kan trygt overlade opgaverne til os. Vi udfører arbejdet præcist efter dine ønsker og behov. Ligesom vi også står klar til at komme med rådgivning og sparring og foreslå forskellig løsninger på f.eks. tagarbejde, renovering eller efterisoleringsopgaver. Vi har altid en god løsning i ærmet!

Booke et uforpligtende møde eller forespørge en pris på din opgave. Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om netop dit projekt - stort som småt. Tømrermester Finn Vesterholm udfører alle slags tømreropgaver indenfor erhvervsarbejde.