Byg Garanti
top/carport_top.jpg

Skal du have bygget ny carport?

Vil du gerne passe godt på din bil? Hvorfor så ikke få os til at bygge en smuk carport, der beskytter din bil mod frost, sne, hagl, regn og blæst?

Tømrermester Finn Vesterholm tilbyder løsninger, hvor carporte og garager indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.

Uanset om du ønsker en garagetilbygning til dit hus eller fritstående garager og carporte, så står vi gerne til rådighed med både rådgivning i beslutningsfasen og selvfølgelig også med at byg carport, som du gerne vil have. En mindre garage tilbygning kan sikre, at du også får plads til brænde, værktøj og havemøbler.

Tal med os og få inspiration, før arbejdet går i gang.

Byg garage med vores hjælp

Er du bilejer, så ved du også, at garager og carporte er meget dejlige at have. Udover at du beskytter bilen, så sparer du også tid, fordi du undgå frostramte ruder en kold vintermorgen. Vi vil meget gerne byg carport til dig, således du sparer tid og undgår skader på din bil. Vi har efterhånden bygget rigtig mange carporte og garager, hvor vi har en masse ekspertise, som kun kommer dig til gavn.

Vi bygger din carport, så den passer til jeres hus og til jeres behov. Har i to biler, en campingvogn eller skal der være plads til mange cykler? Vi vil byg carport til dig, som du vil glædes ved i mange år. Vi sørger også for, at tilbygningen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selv om det blot er en enkel carport, er der ofte flere reglementer, der skal overholdes.

Kontakt os i dag for en forpligtende samtale.

Carporte og garager

Fordi vi er et team af dygtige tømrer, kan du regne med, at vi kan bygge den carport eller garage, du nu har brug for. Det siger sig selv, at når man har bil, så har man et ønske om, at bilen skal holde i mange år. Derfor giver det god mening, at du allierer dig med os. Med vores hjælp kan du opnå den garage, du kunne tænke dig. For os spiller det ingen rolle, om det skal være en fritstående garage eller en garagetilbygning til dit hus. Da vi har mange års erfaring, kan du være sikker på, at slutresultatet bliver en succes.

Skal du vælge en carport i træ til din bil?

Mange steder i Danmark kan man se mange biler, der holder ude på gaden. Det er ikke et særsyn, fordi mange bygninger og rækkehuse blev i sin tid bygget uden garage eller carport. Det er noget, vi har vænnet os til. Det samme gør sig gældende for huse og villaer af ældre dato. I den senere tid er der blevet føjet rigtigt mange biler til Danmarks bilpark. Det betyder, at der er kommet endnu flere biler, der har brug for et sted at holde. Det har også ført noget andet med sig.

Nu er det blevet mere risikabelt at holde ude på gaden. Flere buler og ridser er en følge af, at Danmarks bilpark er vokset. Det kan være en af grundene til, at du nu efterspørger garage Kolding eller carport tilbud. Det er to vendinger, der ofte bliver brugt af kunder, der gerne vil finde en tømrermester. Her på siden kan du læse mere om vores serviceydelser og hvordan vi kan hjælpe dig.

Er du interesseret i en garage tilbygning?

Hvis din carport skal være i træ, så vil det glæde dig at vide, at vi tilbyder vores kunder carport træ. En carport træ kan vise sig at være en meget smuk tilbygning, der kan være med til at fremhæve husets arkitektoniske stil. En carport træ er noget, mange af vores kunder efterspørger, fordi der er tale om en form for tilbygning, der forbedrer husets overordnede udtryk.