Byg Garanti
top/gulve_top.jpg

Gulvafslibning

Trægulve er utrolig flotte, når de er holdt ordentligt. Er de ikke det, eller trænger de bare til en gulvafslibning, så er Tømrermester Finn Vesterholm løsningen. Vi har mange års erfaring og den nødvendige ekspertise til at få dine trægulve til at blive flotte igen. Vi tilbyder gulvafslibning i Kolding og omegn, i alle typer beboelser. Gulvslibning vil give dit rum et helt nyt look, hvilket du med sikkerhed vil blive glad for. Vi giver gerne dig en god gulvafslibnings pris, så du kan få flotte gulve igen.

Skal du have helt nye gulve?

Så er vi din fortrukne gulvlægger, der forstår os på træ og hvordan det bedst lægges, således det holder sig pænt i mange år. Et nyt gulv kan lægges direkte på det gamle, men ofte får du det bedste resultat med en fuldstændig udskiftning. Du kan bl.a. vælge mellem parketbrædder, laminatbrædder, parketruder, stavparket eller massive gulvbrædder i flere bredder og tykkelser. Vi rådgiver om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.

Få en god gulvafslibnings pris hos os!

Uanset hvor du bor, vil trægulve være en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader. Vi udfører alle typer opgaver indenfor gulvslibning og gulvlægning. Det kan ofte betale sig for dig, at vi samtidig giver dine karme og fodlister et tjek og en slibning, således de pænt komplimenterer dine nye gulve. Vi giver gerne dig en samlet gulvafslibning pris med eller uden karme. Kontakt os for råd og vejledning. Vi finder sammen den bedste løsning for dine gulve.

Galleri