Byg Garanti
top/gulve_top.jpg

Gulvafslibning

Er du træt af at se på dit trægulv? det er måske lidt slidt eller er blevet farvet af tidens forløb, så kan du komme problemet til livs med en god omgang gulvafslibning. En god gulvafslibning vil få dit gulv til at se ud som et nyt trægulv, med alt hvad det bære med sig. Hos os kan du få en god gulvafslibning pris samtidig med et godt udført arbejde. Det gamle gulv får nyt liv og du vil kunne opleve dit trægulv som var det et flot nyt trægulv, der lige var blevet pakket ud af pakkerne og blevet lagt.

Gulvet skal slibes i takt med at det bliver mere og mere slidt og der kan være forskellige årsager til denne slitage. Ofte vil slitage komme fra mindre børn, kæledyr eller hvis man ofte har gæster som går på gulvet med deres sko. Hvis gulvet oftes udsættes for disse udfordinger vil det hurtigere blive slidt og have brug for en slibning. Slibningen er mere skånsom end at få høvlet det, da der kun bliver slebet ganske lidt af overfladen. Det vil frembringe gulvets naturlige farver og nuancer, som du så, da det var nyt. Det er derfor vigtigt at man passer på sit trægulv så godt som muligt, for at øge des levetid længst muligt, da høvling med tiden vil tage for meget af gulvetsoverflade.

Trægulve er utrolig flotte, når de er holdt ordentligt. Er de ikke det, eller trænger de bare til en gulvafslibning, så er Tømrermester Finn Vesterholm løsningen. Vi har mange års erfaring og den nødvendige ekspertise til at få dine trægulve til at blive flotte igen. Vi tilbyder gulvafslibning i Kolding og omegn, i alle typer beboelser. Gulvslibning vil give dit rum et helt nyt look, hvilket du med sikkerhed vil blive glad for. Vi giver gerne dig en god gulvafslibnings pris, så du kan få flotte gulve igen.

Skal du have helt nye gulve?

Så er vi din fortrukne gulvlægger, der forstår os på træ og hvordan det bedst lægges, således det holder sig pænt i mange år. Et nyt gulv kan lægges direkte på det gamle, men ofte får du det bedste resultat med en fuldstændig udskiftning. Du kan bl.a. vælge mellem parketbrædder, laminatbrædder, parketruder, stavparket eller massive gulvbrædder i flere bredder og tykkelser. Vi rådgiver om træsorternes bæreevne, robusthed og slidstyrke.

Få en god gulvafslibnings pris hos os!

Uanset hvor du bor, vil trægulve være en smuk og miljøvenlig løsning, der bidrager til et godt indeklima og giver behagelige lyse flader. Vi udfører alle typer opgaver indenfor gulvslibning og gulvlægning. Det kan ofte betale sig for dig, at vi samtidig giver dine karme og fodlister et tjek og en slibning, således de pænt komplimenterer dine nye gulve. Vi giver gerne dig en samlet gulvafslibning pris med eller uden karme. Kontakt os for råd og vejledning. Vi finder sammen den bedste løsning for dine gulve. 

Du vil til hver en tid kunne få en god gulvafslibning pris hos os og alle i Kolding og omegn er velkommen til at tage kontakt, hvis du har et gulv, som du gerne vil have til, at se ud som et nyt trægulv til hjemmet. Valget vil ikke skuffe dig, da det slibende gulv vil give et nyt liv til dit hjem og de rum, hvor der er lagt trægulv. Der er ingen grund til at købet et helt nyt gulv, da dette ville være meget dyre end at få det nuværende gulv slebet, så det fremstår flot igen. Få en gulvafslibning pris, der er konkurrencedygtigt på markedet hos os, så sørger vi for at dit trægulv får et nyt liv og fornyet energi.

Vi har mange års erfaring med at slibe trægulve 

Derfor kan du med fordel vælge os til opgaven, da vi ved hvordan denne opgave skal løses og bearbejdes. Vores erfaring giver dig tryghed og er din forskring for at få arbejdet udført i høj kvalitet med et tilfredstillende resultat. 

Galleri