Byg Garanti
top/koekken_top.jpg

Få hjælp til nyt køkken

Køkkenet spiller en central rolle i alle hjem, og derfor er det også vigtigt, at dit køkken fungerer. Vi hjælper gerne dig med køkkenmontering, således du kan nyde mange gode stunder i dit nye køkken.

Tømrermester Finn Vesterholm har mange års erfaring med montering af køkken og udskiftning af køkken, hvilket betyder, at vi gerne står til rådighed for dig, der har brug for rådgivning omkring alt inden for køkkenmontering. Vi hjælper dig også gerne med at vælge de rette elementer, således dit nye køkken bliver funktionelt og smukt på samme tid.

Montering af køkken

Uanset om du allerede har købt et køkken eller om du stadig står i beslutningsprocessen, så hjælper vi dig gerne. Vi står for montering af køkken, så du kan koncentrere dig om de ting du er god til.

Vi tilbyder køkkenmontering efter dine behov og ønsker, således vi er sikrer på at du er tilfreds. Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg.

Hjemmets hjerte fortjener kun det bedste

Køkkenet er hjemmets hjerte, hvor vi bruger rigtig megen tid på madlavning og samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje. Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Effektiv montering af køkken

Du har sikkert brugt lang tid på at vælge dit nye køkken. For nogle tager det lang tid at træffe den endelige beslutning. Nogle gange skal der mange samtaler til, inden man beslutter sig for en bestemt løsning.

Du og din bedre halvdel har med sikkerhed haft en del drøftelser, hvor I har snakket frem og tilbage om udformningen af jeres kommende køkken. Det har sikkert givet anledning til nogle dejlige samtaler, hvor I har givet udtryk for jeres ønsker og præferencer. Det er faktisk noget, der kan styrke parforholdet. Når man er fælles om at løse en udfordring eller gennemføre et projekt, så oplever man, at parforholdet bliver bedre. Det I nok oplevet. Men nu er I nået så langt, at I efterprøver montering af køkken. Hvis det er tilfældet, så kan I med fordel tage kontakt til os.

Vi er et team af dygtige tømrere, som kan klare alle de snedker- og tømreropgaver, du skal have klaret. Det gælder ikke mindst for montering af køkken. Så hvis du står over for et spændende projekt, der indebærer montering af køkken, kan du regne med vores hjælp.

Hos os for du kvalitet i alle aspekter

Tømrermester Finn Vesterholm sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet. Derfor kan du være sikker på at vi udfører et godt stykke arbejde, når vi står for opsætning af køkken hjemme hos dig. Når du vælger os som din køkkenpartner er du sikker på at få et tømrer køkken, hvor kvaliteten er i top. Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil have et godt tilbud på opsætning af køkken eller en hel udskiftning af køkken.

Ring til os på: +45 7555 9006

Vælg en professionel køkkenmontør

Ud over at hjælpe vores kunder med montering, opsætning og udskiftning af køkken vejleder vi gerne vores kunder angående valg af køkken og materialer. Fordi vi er et professionelt team af køkkenmontører, kan du være sikker på, at vores dygtige medarbejdere nok skal klare opgaven på bedste vis.

Der er nogle virksomheder, der får montering af køkken til at lyde som om, der er tale om en nem opgave. Det har fået nogle folk, der godt kan lide gør-det-selv projekter, til at tage chancen til selv at montere deres nye køkken. Vi har ikke noget imod, at man selv prøver kræfter med nye projekter.

Men hvis man gerne vil sikre, at ens kommende køkken bliver monteret korrekt, så er man nødt til at hente hjælp hos professionelle montører som os. Man plejer at sige, at det er nemmere at forstå et søkort end at føre et skib. Det gør sig også gældende, når det gælder opsætning af køkken. Det kan virke nemt. Men i praksis er der mange færdigheder, man skal besidde for at gøre rigtigt.

Korrekt køkkenmontering

Der er mange forkerte måder at udføre en opgave på, mens der kun er nogle få måder, hvorpå man kan gennemføre en opgave på en effektiv måde. Hvis man ønsker, at ens nye køkken bliver monteret korrekt, så siger det sig selv, at det er nødvendigt, at man overlader opgaven til professionelle tømrere som os. Fordi vi har mange års erfaring med opsætning af nye køkkener, kan du være sikker på, at dit kommende køkken bogstaveligt talt vil være i vinkel. 

Korrekt opsætning af køkken

Som sagt kræver opsætning eller montering af køkken en del færdigheder, som vores køkkenmontører besidder. Det er din garanti for, at vores dygtige medarbejdere også kan klare den opgave, du skal have klaret her og nu. Derfor bør du ikke tøve med at ringe eller skrive til os. Fordi vi før har klaret rigtige mange opgaver for vores kunder, kan vi løse de udfordringer, du nu står over for. For os er det altid en fornøjelse at hjælpe vores kunder på den måde.

Montering af bordplade

Hvis det der pt. interesserer dig, er at vi monterer en ny køkkenplade for dig, så er det bare et spørgsmål om at kontakte os. Hos os kan du altid indhente et gratis og uforpligtende tilbud.

For os spiller det ingen rolle, om din køkkenplade er fremstillet i corian, dekton, granit, komposit sten, linoleum, laminat, kompakt laminat, massivtræ, marmor eller stål. Vi kan klare enhver opgave.

Bestil køkken montering hos os

Når man har brugt masser at tid på at vælge sit nye køkken, er det kun naturligt, at man forventer det bedst tænkelige resultat. Man vil ikke nøjes med et stykke arbejde, der ikke lever op til ens forventninger.