Byg Garanti
top/koekken_top.jpg

Køkkenmontering

Køkkenet spiller en central rolle i alle hjem, derfor er det også vigtigt at dit køkken fungerer. Vi hjælper gerne dig med køkkenmontering, således du kan nyde mange gode stunder i dit nye køkken. Tømrermester Finn Vesterholm har mange års erfaring med montering af køkken og udskiftning af køkken, hvilket betyder vi gerne står til rådighed for dig, der har brug for rådgivning omkring alt indenfor køkkenmontering. Vi hjælper dig gerne med at vælge de rette elementer, således dit nye køkken bliver funktionelt og smukt på samme tid.

Montering af køkken

Uanset om du allerede har købt et køkken eller om du stadig står i beslutningsprocessen, så hjælper vi dig gerne. Vi står for montering af køkken, så du kan koncentrere dig om de ting du er god til. Vi tilbyder køkkenmontering efter dine behov og ønsker, således vi er sikrer på at du er tilfreds. Vi samarbejder med en række af landets bedste køkkenleverandører, og på vores værksted fremstiller vi komponenter, der giver dit køkken et unikt præg.

Hjemmets hjerte fortjener kun det bedste

Køkkenet er hjemmets hjerte, hvor vi bruger rigtig megen tid på madlavning og samvær. Derfor skal køkkenet være bygget af de bedste materialer, og der skal være tænkt over selv den mindste detalje. Skal det være et køkken i lyse farver? Et harmonisk miks af stramme linjer og detaljer fulde af nostalgi? Uanset hvad du ønsker, forvandler vi dit køkken fra kummerligt til kongeligt.

Hos os for du kvalitet i alle aspekter

Tømrermester Finn Vesterholm sætter en ære i, at vores arbejde står færdigt til rette tid, aftalte pris og i den bedste kvalitet. Derfor kan du være sikker på at vi udfører et godt stykke arbejde, når vi står for opsætning af køkken hjemme hos dig. Når du vælger os som din køkkenpartner er du sikker på at få et tømrer køkken, hvor kvaliteten er i top. Vi hører gerne fra dig, hvis du gerne vil have et godt tilbud på opsætning af køkken eller en hel udskiftning af køkken.

Ring til os på: +45 7555 9006

Galleri