Byg Garanti
top/nybyg_top.jpg

Nybyggeri i Kolding og omegn

Drømmer du om at bo nybyggeri? Og vil du gerne snart i gang med at føre dine drømme ud i livet? Hvorfor vente? Tømrermester Finn Vesterholm hjælper gerne dig med dit hus byggeri, således du snart kan kalde dig for husejer. Vi har mange års erfaring med alle typer husbyggeri, hvor vi altid har fokus på høj kvalitet. Vi kan selvfølgelig også bygge mindre ting som din nye carport eller haveskur, hvis du har behov for dette. Vi har en stor viden om de forskellige træsorter, der alle har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger når man bygger et hus. Vi har den nødvendige viden og faglige kompetencer til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til dit nybyggeri, således du får et flot og holdbart resultat.

Når drømmer byder på hus byggeri

De fleste har drømme om deres egen bolig, for nogen byder drømmen på renovering af et ældre hus, hvor andre drømmer om nybyggeri. Uanset hvilken type bolig, du drømmer om så kan vi hjælpe dig. Vi står gerne til rådighed med vejledning og dygtige håndværkere, når du har truffet beslutningen om dit fremtidige hjem. Vi rådgiver dig ligeledes inden dit hus byggeri starter, således du får et hjem du er glad for i mange år fremover.

Galleri

 

Sæt dit eget præg - Nybyggeri

Boligdrømme er en personlig sag. Nogle drømmer om, at købe det perfekte håndværkertilbud, hvor man kan sætte dit eget præg på renoveringen, og på denne måde forme huset efter sine ønsker. Her er man dog begrænset af det originale hus, og selvom man kan lave meget om i en renovering, så skal man tit tage hensyn til de oprindelige bygninger. Der kan være bærende vægge, som ikke kan brydes ned, selvom man måske ønsker dette. Her kan man overveje nybyggeri. Her får du mulighed for at sætte dit personlige præg på byggeriet, så du kan bygge drømmehuset, som det fremstår i lige netop dine drømme. Her kan du også opnå fordele i forhold til materialer og energiforbrug, da udviklingen går stærkt på dette område. 

Få det perfekte hjem med vores nybyggeri i Kolding

Hvis du drømmer om nybyggeri i Kolding, så kontakt endelig tømrermester Finn Vesterholm, hvor vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan træffe den helt rigtige beslutning omhandlende dit fremtidige hjem. Vi har mange års erfaring med nybyggeri, og derfor er vores viden bred på dette område. Vi kan eksempelvis guide dig i forhold til hvilke træsorter du bør anvende. Forskellige træsorter har forskellige egenskaber, så det er ikke ligegyldigt hvilken træsort man vælger, når man skal bygge sit nye hus, renovere et gammelt eller tilføje noget til bygningsværket. Vi er både behjælpelige med opførelsen af nye huse fra bunden, ligesom vi også udfører mindre opgaver, såsom opførelsen af en ny carport eller et nyt skur til haven. 

Nybyggeri i højeste kvalitet 

Hos tømrermester Finn Vesterholm har vi mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og alle des aspekter. Vi har altid fokus på kvalitet, så du er sikret et holdbart og flot resultat, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden. Vi har stor viden om forskellige materialer. Træ er ikke bare træ, men forskellige træsorter har forskellige egenskaber, hvilket får betydning for det endelige resultat. En af de store fordele ved nybyggeri, er at man kan udnytte moderne viden, og på denne måde kan man bygge mere energieffektivt. Dette kommer både pengepungen og miljøet til gode. 

Tag en snak med os i dag 

På vores hjemmeside finder du en kontaktformular, som du kan udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dit byggeprojekt.
 

Byg nyt hus med Tømrermester Finn Vesterholm

Drømmer du om at bo i et nybygget hus, som du selv er med til at udvikle? så er du kommet til det rigtige sted. Der er nemlig ingen grund til at vente. Tømremester Finn Vesterholm har nemlig mange års erfaring med nybyggeri, og vi tager dig gerne i hånden, så du dit drømmehus kan blive til virkelighed. Vi har været inde over mange projekter i årenes løb, hvor vi altid har sat en ære i kvalitetsbyggeri og i at overholde vores aftaler.

Vi løser alle slags tømreopgaver. Vi kan hjælpe dig med de mindre projektor, som opførelsen af en ny carport , garage eller andre opgaver, men vi kan også hjælpe dig med at opføre dit drømmehus. Vi er ved din side hele vejen igennem processen. Ligefra den første planlægningsfase, hvor vi finder ud af hvordan, vi kan gøre dit drømmehus til virkelighed, til dit nye hus er klar til indflytning. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov, da vi er klar over, at folk har forskellige behov og ønsker til deres drømmehus. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan komme igang med at opføre dit nye hus.


Nyt hus efter dine ønsker

Der er mange muligheder med nybyggeri, og vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker og behov. Mange mennesker på jagt efter drømmeboligen oplever, at markedet ikke matcher deres ønsker og drømme. Er dette tilfældet for dig, anbefaler vi, at du undersøger muligheden for nybyggeri.Vi har erfaringen og den nødvendige viden, som kan gøre dine drømme til virkelighed, når du er ude efter drømmehuset.


Byg hus med Finn Vesterholm

Vi kan både hjælpe dig, når du ønsker et nybygget hus efter dine ønsker, og når du har fundet et passende hus, hvor der er behov for renovering, så huset passer til dine personlige behov og ønsker. Boligdrømme er en personlig sag. Vi har mange års erfaring i forhold til at skabe drømmeboliger for vores kunder, og den erfaring kommer også dig til gode, når du vælger tømremester Finn Vesterholm til at stå for dit nybyggeri eller renovering af din nye bolig. Vi kan hurtigt danne os et overblik over dine ønsker og behov, da vi oftest har løst ligende opgaver for andre kunder.

Vi hører dine behov og ønsker, og rådgiver dig herefter om dine muligheder for at gøre drømmen til virkelighed. Der er mange muligheder, og vi kan oftest hjælpe vores kunder, så deres boligdrømme kan blive opfyldt.


Kontakt os når du skal bygge hus i Kolding

Så inviterer vi til et uforpligtende møde, hvor vi kan fortælle dig mere om dine mange muligheder, så du kan komme igang med byg hus Kolding. Vi glæder os til din henvendelse og til at hjælpe dig, så du snart kan kalde dig husejer. De fleste mennesker har flere muligheder, end de tror. Vi hjælper med at danne overblik, så dine boligdrømme kan gå i opfyldelse.


Kontakt os for hus byggeri og andre ydelser

Tømremester Finn Vesterholm kan hjælpe dig med alle de klassiske tømreopgaver. Vi løser både store og små opgaver, så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med alle typer husbyggeri, og denne erfaring anvender vi, når vi gør vores kunders drømme til virkelighed. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af det arbejde, som vi udfører. Det gælder både ved husbyggeri og mindre tømreopgaver. På vores hjemmeside kan du læse mere om tidligere projekter og se et galleri med billeder fra tidligere opgaver.

 

Gør drømmen til virkelighed med nybyggeri Kolding

kontakt os i dag, hvis du er på udkig efter nybyggeri i Kolding og omegn. Vi er med dig under hele processen, hvor vi både sørger for arbejdets udførelse og giver kompetent og relevant rådgivning, så du er klædt bedst muligt på, inden arbejdet påbegyndes.


Kontakt os i dag for nyt hus Kolding

Byg nyt hus med Tømremester Finn vesterholm. På vores hjemmeside finder du en kontaktformular, som du kan udfylde. Så kontakter vi dig hurtigst muligt, så vi kan tage en uforpligtende snak om dine boligdrømme og mulighederne for at gøre dem til virkelighed. vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan komme igang med byggeriet af dit drømmehus.