Byg Garanti
top/nybyg_top.jpg

Nybyggeri i Kolding og omegn

Drømmer du om at bo nybyggeri? Og vil du gerne snart i gang med at føre dine drømme ud i livet? Hvorfor vente? Tømrermester Finn Vesterholm hjælper gerne dig med dit hus byggeri, således du snart kan kalde dig for husejer. Vi har mange års erfaring med alle typer husbyggeri, hvor vi altid har fokus på høj kvalitet. Vi kan selvfølgelig også bygge mindre ting som din nye carport eller haveskur, hvis du har behov for dette. Vi har en stor viden om de forskellige træsorter, der alle har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger når man bygger et hus. Vi har den nødvendige viden og faglige kompetencer til at hjælpe dig med at træffe det rigtige valg til dit nybyggeri, således du får et flot og holdbart resultat.

Når drømmer byder på hus byggeri

De fleste har drømme om deres egen bolig, for nogen byder drømmen på renovering af et ældre hus, hvor andre drømmer om nybyggeri. Uanset hvilken type bolig, du drømmer om så kan vi hjælpe dig. Vi står gerne til rådighed med vejledning og dygtige håndværkere, når du har truffet beslutningen om dit fremtidige hjem. Vi rådgiver dig ligeledes inden dit hus byggeri starter, således du får et hjem du er glad for i mange år fremover.

Galleri

 

Sæt dit eget præg - Nybyggeri

Boligdrømme er en personlig sag. Nogle drømmer om, at købe det perfekte håndværkertilbud, hvor man kan sætte dit eget præg på renoveringen, og på denne måde forme huset efter sine ønsker. Her er man dog begrænset af det originale hus, og selvom man kan lave meget om i en renovering, så skal man tit tage hensyn til de oprindelige bygninger. Der kan være bærende vægge, som ikke kan brydes ned, selvom man måske ønsker dette. Her kan man overveje nybyggeri. Her får du mulighed for at sætte dit personlige præg på byggeriet, så du kan bygge drømmehuset, som det fremstår i lige netop dine drømme. Her kan du også opnå fordele i forhold til materialer og energiforbrug, da udviklingen går stærkt på dette område. 

Få det perfekte hjem med vores nybyggeri i Kolding

Hvis du drømmer om nybyggeri i Kolding, så kontakt endelig tømrermester Finn Vesterholm, hvor vi står klar til at besvare eventuelle spørgsmål, så du kan træffe den helt rigtige beslutning omhandlende dit fremtidige hjem. Vi har mange års erfaring med nybyggeri, og derfor er vores viden bred på dette område. Vi kan eksempelvis guide dig i forhold til hvilke træsorter du bør anvende. Forskellige træsorter har forskellige egenskaber, så det er ikke ligegyldigt hvilken træsort man vælger, når man skal bygge sit nye hus, renovere et gammelt eller tilføje noget til bygningsværket. Vi er både behjælpelige med opførelsen af nye huse fra bunden, ligesom vi også udfører mindre opgaver, såsom opførelsen af en ny carport eller et nyt skur til haven. 

Nybyggeri i højeste kvalitet 

Hos tømrermester Finn Vesterholm har vi mange års erfaring indenfor tømrerfaget, og alle des aspekter. Vi har altid fokus på kvalitet, så du er sikret et holdbart og flot resultat, som du kan have glæde af mange år ud i fremtiden. Vi har stor viden om forskellige materialer. Træ er ikke bare træ, men forskellige træsorter har forskellige egenskaber, hvilket får betydning for det endelige resultat. En af de store fordele ved nybyggeri, er at man kan udnytte moderne viden, og på denne måde kan man bygge mere energieffektivt. Dette kommer både pengepungen og miljøet til gode. 

Tag en snak med os i dag 

På vores hjemmeside finder du en kontaktformular, som du kan udfylde. Så vender vi tilbage hurtigst muligt, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning for dit byggeprojekt.