Byg Garanti
top/tagarbejde_top.jpg

Tilbygning eller ombygning af hus?

Overvejer du at tilføje en tilbygning eller at få foretaget en ombygning af dit hus? Men ved du ikke, hvad der bedst kan betale sig for dig og din bolig?

Fortvivl ikke!

Tømrermester Finn Vesterholm i Kolding har bred erfaring med tilbygning, ombygning og renovering af huse og lejligheder. Vi rådgiver gerne dig, så du får den bedste løsning ud fra din bolig, dit budget og din ønskede størrelse.

Ombygning af hus eller lejlighed

Når familien vokser, kan pladsen blive trang. Et godt alternativ til at skifte boligen ud med en større, kan være en ombygning af de eksisterende rum.

Det vil i langt de fleste tilfælde være en meget nemmere og billigere løsning. Måden hvorpå, vi kan udvide kvadratmeterne i boligen, kan være ved at hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset og meget, meget mere.

Mulighederne er mange, og vi har den ideelle løsning, hvis du overvejer at ombygge dit hus eller lejlighed. Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning kan være attraktivt for dig, der har den ekstra plads på din grund. Det er selvfølgelig også muligt at få en tilbygning til 1. sal, hvis dette er muligt i det område, du bor i. Bekymrer du dig over, hvad en tilbygning pris kan løbe op i?

Kontakt os, så finder vi en tilbygnings pris, som passer til dine drømme og budget. Det er meget individuelt, hvad prisen kan løbe op i, da det afhænger af grunden, størrelsen og det eksisterende byggeri. Vi har den nødvendige erfaring til at kunne give dig et kvalificeret tilbud, som gør, at dit budget ikke løber løbsk, når byggeriet er i gang.

Uanset om du vil have en tilbygning til parcelhus eller en gammel muremestervilla, så kan vi udføre opgaven med succes.

Total husrenovering – hvad koster det?

Har du købt et godt håndværkertilbud? Når du står med en total husrenovering, hvor alt skal ombygges, kan det være svært at give en konkret pris lige med det samme.

Vi skal lige have arkitekter og ingeniører ind over og se nærmere på dit projekt for at give dig en pris. Derudover kommer det meget an på, hvilke materialer der skal bruges i renoveringen af dit hus. Ligesom det er en faktor, om der f.eks. også skal skiftes vinduer og døre, eller det blot er det indvendige, der skal renoveres.

Vi klarer alle typer byggeprojekter i træ

Finn Vesterholm i Kolding har bl.a. mange års erfaring med forskellige byggeprojekter i træ, opført i de flotteste materialer. Tag os derfor med på råd, hvis du overvejer at bygge nyt hus i træ eller bygge en ny, stor carport. Vi er til for at hjælpe dig med dine boligdrømme. Kontakt os for inspiration, rådgivning og et godt tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 7555 9006 eller sende os en mail til finn@finn-vesterholm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for inspiration, rådgivning og et godt tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 7555 9006 eller sende os en mail til finn@finn-vesterholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Professionel ombygning og renovering af hus

Er dit hus ikke længere stort nok? Eller passer det ikke til dine behov? Der kan være mange gode grunde til at ombygge sin bolig. Det kan både være i forbindelse med at tilbygge og få mere plads. Ligesom det kan være som en renovering, hvor huset eller lejligheden sættes i stand, så den opfylder dine behov i hverdagen.

Finn Vesterholm er et tømrerfirma med stor erfaring i ombygning af huse. Vi tilbyder både renoveringer, ombygning og tilbygning til parcelhuse. Ingen opgaver er for store eller for små til os. For at sikre dig den bedste kvalitet samarbejder vi med ingeniører og arkitekter. Det gør det trygt og sikkert for dig at overlade renoveringen af din bolig til os.

En renovering kan være mange ting. Det behøver ikke være hele huset, der skal bygges om. Du kan blot have ét eller flere rum, der trænger til at blive opdateret hele vejen rundt f.eks. med nye lofter og gulve. Måske skal der sættes nyt køkken op eller laves en udestue. Mulighederne er mange, hvis du står med et ældre hus, der trænger til at blive moderniseret.

Før en hus renovering – sådan kommer du i gang

Hvordan kommer man i gang med at renovere sin bolig? Hvis du ikke allerede har haft fat i en arkitekt eller ingeniør, kan du starte med at tage fat i os. Vi er kyndige i at renovere huse, men har også allieret os med dygtige folk, der sørger for, at du får en 100% tryg renoveringsproces.

Drejer det sig om en større renovering, hvor der skal f.eks. skal opføres en tilbygning? Her er det vigtigt at få en arkitekt og ingeniør med på opgaven, så din tilbygning er lovlig, og at vi kan opføre den på sikker og stabil vis. Skal du blot have sat et nyt køkken op, klarer vi opgaven på kort tid.

Skal du have opført tilbygning i Kolding?

Finn Vesterholm holder til i Kolding. Det er derfor ofte her i nærheden, at vi udfører renoveringer og ombygninger. Bor du i en omkringliggende by, er vi ikke bleg for at køre et lille stykke. Vi har mange gode samarbejdspartnere i området omkring Kolding og har også selv udført mange tilbygninger til huse i Kolding. Vi er et oplagt valg af tømrerfirma til opgaven.

Vælger du os til din tilbygningsopgave, får du:

  • Godt håndværk og høj kvalitet
  • En tryg byggeproces
  • Stor ekspertise

Vi hjælper dig gerne med at finde ud, hvordan din tilbygning skal se ud. Hvor mange kvadratmeter har du behov for? Hvor på huset giver det bedst mening at opføre tilbygningen? Hvilke materialer skal der bruges? Hvordan bevares husets udtryk bedst muligt? Vi står klar til at snakke med dig om alle disse spørgsmål.

Vi tilbyder også tilbygning til parcelhus

Mange oplever med tiden, at deres parcelhus bliver for lille. Det kan være pga. en familieforøgelse, eller fordi huset allerede var for småt, da du købte det. Nu er det blevet tid til en tilbygning – og den står vi klar til at hjælpe dig med. Om tilbygningen skal være i stueplan, med 1. sal, som en garage eller noget helt fjerde, er vi klar til at hjælpe dig i mål.

Få et uforpligtende møde om tilbygning til hus

Det koster ikke noget at tage en indledende snak. Måske har du slet ingen idé om, hvad budgettet skal være, eller hvor mange kvadratmeter du kan få for pengene.

Vi vejleder dig gerne med den ekspertise og erfaring, vi har fra tidligere opførte tilbygninger. Med andre ord ved vi, hvad der kan lade sig gøre, når det kommer til professionelle tilbygninger. Kontakt os allerede i dag for en snak.