Byg Garanti
top/tagarbejde_top.jpg

Tilbygning eller ombygning af hus?

Overvejer du at tilføje en tilbygning eller at få foretaget en ombygning af dit hus? Men ved du ikke, hvad der bedst kan betale sig for dig og din unikke bolig? Fortvivl ikke, tømrermester Finn Vesterholm i Kolding har bred erfaring med tilbygning, ombygning og renovering af huse og lejligheder. Vi rådgiver gerne dig, så du får den bedste løsning ud fra din bolig, dit budget og din ønskede størrelse.

Ombygning af hus eller lejlighed

Når familien vokser, kan pladsen blive trang. Et godt alternativ til at skifte boligen ud med en større, kan være en ombygning af de eksisterende rum. Det vil i langt de fleste tilfælde være en meget nemmere og billigere løsning. Måden hvorpå vi kan udvide kvadratmeterne i boligen, kan være ved at hæve taget, udvide terrassen, opsætte skillevægge, inddrage garagen til bolig, bygge hems i børneværelset og meget, meget mere. Mulighederne er mange, og vi har den ideelle løsning, hvis du overvejer at ombygge dit hus eller lejlighed. Vores samarbejde med arkitekter og rådgivende ingeniører sikrer en professionel indsats gennem hele byggeprocessen. Du kan derfor trygt overlade opgaven til os.

Hvad koster en tilbygning?

En tilbygning kan være attraktivt for dig, der har den ekstra plads på din grund. Det er selvfølgelig også muligt at få en tilbygning til 1 sal, hvis dette er muligt i det område, du bor i. Bekymre du dig over, hvad en tilbygning pris kan løbe op i? Kontakt os, så finder vi en tilbygnings pris, som passer til dine drømme og budget. Det er meget individuelt, hvad prisen kan løbe op i, da det afhænger af grunden, størrelsen og det eksisterende byggeri. Vi har den nødvendige erfaring til at kunne give dig et kvalificeret tilbud, som gør, at dit budget ikke løber løbsk, når byggeriet er i gang. Uanset om du vil have en tilbygning til parcelhus eller en gammel muremestervilla, så kan vi udføre opgaven med succes.

Vi klarer alle typer byggeprojekter i træ

Finn Vesterholm i Kolding har bl.a. mange års erfaring med forskellige byggeprojekter i træ, opført i de flotteste materialer. Tag os derfor med på råd, hvis du overvejer at bygge nyt hus i træ eller bygge en ny, stor carport. Vi er til for at hjælpe dig med dine boligdrømme. Kontakt os for inspiration, rådgivning og et godt tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 7555 9006 eller sende os en mail til finn@finn-vesterholm.dk. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os for inspiration, rådgivning og et godt tilbud. Du kan ringe til os på telefon: 7555 9006 eller sende os en mail til finn@finn-vesterholm.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Galleri