Byg Garanti
top/tagarbejde_top.jpg

Nyt tag og tagrenovering

Skal du have nyt tag eller trænger dit hus til en tagrenovering, så kontakt Tømrermester Finn Vesterholm. Vi har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Der er derfor intet tagarbejde, der er for stort eller for småt til os. Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. På den måde sparer du mange penge. Vores håndværkere er vant til at udføre alle former for tagarbejde som tagrenovering med mere. Derfor kan de sørge for en hurtig og effektiv udbedring, hvis de under en gennemgang opdager skader på taget. Er uheldet ude og en tag renovering ikke kan betale sig, så lægger vi gerne et nyt tag til dig. Det kalder vi tagdækker med service!

Tagarbejde

Hvis du overvejer at få et nyt tag på din bolig eller måske en tagrenovering, så tøv ikke med at kontakte Tømrerfirmaet Finn Vesterholm. Vi er et firma, der blev grundlagt tilbage i 1987, og i dag er vi et dygtigt team på 20 medarbejdere. Alle former for tømrer- og snedkerarbejde samt nybyggeri og reparationer er vores ekspertise. Så har du brug for en dygtig tømrer eller snedker i Kolding og omegn, så tilbyder vi professionelt håndværk til den helt rigtige pris. For os er det vigtigt, at forarbejdet er gjort grundigt, så vi i samarbejde med dig kan finde den mest optimale løsning på det arbejde, der skal udføres.
 
Det kan også være, at du går og overvejer at få lavet en tilbygning til din bolig eller måske noget nybyggeri? Kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med at føre dine drømme ud i livet.

Nyt tag pris?

Hvad koster et nyt tag? Spørger du sikkert dig selv. Det kan være svært at svare på, da alle bygninger er forskellige. Ligeledes er der forskel på de forskellige tagtyper. Vil du gerne høre mere om priser på alle former for tagarbejde og få et godt tilbud, så kontakt os, og vi vurderer prisen ud fra dine ønsker og din bolig.

Nyt tag

Her hos Tømrerfirmaet Finn Vesterholm har vi specialiseret os i både reparation og vedligeholdelse af alle forskellige former for tagkonstruktioner både indendørs og udendørs. Det gælder både på tagsten og på tagkonstruktioner. Der er intet tagarbejde, der er hverken for stort eller for småt for os. Vi kan tilbyde en grundig gennemgang af dit tag, så eventuelle problemer kan blive opdaget, inden de når at forvolde store skader. Du kan få en hurtig og effektiv udbedring af skaderne her hos os, hvis vi opdager, at der er noget, der ikke er helt i orden. Vores dygtige håndværkere er vant til at foretage tagrenoveringer og reparationer på tage  Og hvis det ikke kan betale sig at reparere på taget, så er vi også klar til at lægge et helt nyt tag for dig.

Vi udfører tagarbejde

Det kan være svært at vurdere, hvad et nyt tag vil koste for dig. Alle bygninger er forskellige, og der findes mange forskellige tagtyper. Det kan nærmest være en jungle at finde ud af, hvad man skal vælge. Kontakt os, så vi kan vurdere en pris ud fra de ønsker, som du har til din bolig, og det der er behov for. Så skal vi nok lave et godt tilbud til dig.

Bestil tagarbejde i dag

Kom i gang med din drøm om et tag, der fungerer optimalt. Ring til os på tlf. +45 4058 0689 og lad os få en snak. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Ifølge Bolius er vand og fugt husets største fjende.

Claus Olesen fortæller, hvordan de fik skiftet tagrender for at gardere sig mod fjenden.

Galleri