Byg Garanti

Professionel tagdækker med stor ekspertise 

Er taget på dit hus slidt ned? Har du købt en ny bolig med et ældre tag? Eller er der sket mindre eller større skader på dit tag? Det kan være svært at spotte med det blotte øje, hvad der skal til for at udbedre dit tag. I visse tilfælde skal hele taget udskiftes. Nogle gange kan det behandles for længere holdbarhed. Og til tider skal mindre skader blot repareres for at få et 100 % tæt og holdbart tag igen. Med et hold af professionelle fagfolk laver vi den rette udbedring af dit tag - så du kan komme godt videre. 
 

Hvad kan vi hjælpe med?

Tømrermester Finn Vesterholm har stor erfaring og ekspertise indenfor tømrerfaget. Med et hold af yderst dygtige og dedikerede folk hjælper vi dig med et væld af opgaver indenfor tømrerbranchen - heriblandt tagdækning. 
 
Vi hjælper dig med:
 
- Vedligeholdelse af tag - så du kan forlænge levetiden på dit nuværende tag.
 
- Lægning af nyt tag - når udbedring af et utæt tag er umuligt eller hvis større skader ikke er mulige at reparere. 
 
- Reparation af mindre skader på taget - når der skal udbedres små skader forårsaget af vind og vejr.  
 
- Større tagrenovering - hvis du har købt et ældre hus, hvor det er muligt at renovere eller udskifte noget af taget. 
 
Er du usikker på, hvad dit tag egentligt trækker til? Så kan du altid kontakte os for kompetent rådgivning. Vi vurderer altid dit tag og giver dig herefter en professionel vurdering og et uforpligtende tilbud. 
 

Find en dygtig tagdækker i Kolding

Leder du efter god tagdækker i Kolding og omegn, som kan lægge nyt tag eller renovere/reparere dit nuværende tag? Så er det os, du skal have fat i. Vi står klar med et hold af professionelle tagdækkere, der hjælper med alle slags tagopgaver i og i nærheden af Kolding. 
 
Hos Tømrermester Finn Vesterholm har fokus på at give dig den bedste mulige service. Derfor inkluderer vi dig altid i hele processen, når du skal have skiftet tag eller udført andet arbejde på dit tag. Vi står altid klar med professionelle folk, der har fuldstændig styr på det de laver. Sidst men ikke mindst, så har vi altid et godt tilbud til dig - så du kan få udbedret dit tag indenfor et realistisk budget. 
 
Skal vi give nyt liv til dig tag? Kontakt os allerede i dag, og få et uforpligtende tilbud.