Byg Garanti

Tagrenovering i højeste kvalitet

Som alle andre dele af boligen skal dit tag vedligeholdes for at modstå vind, vejr og slid. Levealderen er forskellig fra materiale til materiale, og mange husejere sætter først ind med tagrenovering, når skaderne er begyndt at opstå, og der f.eks. trænger fugt ind.
Skal du har nyt tag eller trænger dit hus til en tagrenovering, og bor du i Koldingområdet, så kontakt Tømrermester Finn Vesterholm. Her tilbydes tagrenovering i Kolding og omegn, i højeste kvalitet. Tømrerfirmaet Finn Vesterholm  har specialiseret sig i reparation og vedligeholdelse af alle tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner. Der er derfor intet tagarbejde, der er for stort eller for småt. 

 

Få taget renoveret

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kviste ses efter for skader og utætheder. Tømrerfirmaet Finn Vesterholm giver  derfor en grundig gennemgang af taget, så små problemer bliver opdaget, før de bliver til store skader. På den måde, sparer du mange penge. Vores håndværkere er vant til at udføre alt slags tagarbejde som tagrenovering med mere. Derfor kan de sørge for hurtig og effektiv udbedring, hvis de under  gennemgang opdager skader på taget. Er uheldet ude og en tagrenovering ikke kan betale sig, så lægger vi gerne nyt tag på for dig. Det kalder vi tagdækker med service.  
 
Det er vigtigt, at have tillid til sin tømrer, tillid til at opgaven bliver udført professionelt og i højeste kvalitet. Finn Vesterholm  er et tømrerfirma, der værdsætter netop din tillid, og  har de dygtigste ansatte, der alle har en høj ekspertise og altid udfører en tagrenovering med høj kvalitet.
 
Hvor andre tømrerfirmaer og byggefimaer, går meget på i hvad de kan tjene på ethvert job, er vores fokus på at tilbyde dig godt håndværk. Vi ved at hvis du er tilfreds, så ringer du til os igen. Vi værdsætter det gode samarbejde, vi har med dig. Vi holder hvad vi lover, kommer til tiden og rydder altid op efter os selv igen. Vi er et byggefirma med stolthed, ekspertise og erfaring. Og vi er altid klar på at give dig og godt tilbud på tømrerarbejde.
 

Professionel tagrenovering

Hos Finn Vesterholm bestræber vi os altid på at give dig den bedste service og et resultat med en tagrenovering som kan holde i mange år fremover. Derfor kommer vi selvfølgelig også ud til dig og udfører et grundigt tagtjek, så vi ud fra det bedst mulige grundlag kan give dig et attraktivt tilbud på opgaven samt en professionel rådgivning.
 
Hos tømrermester Finn Vesterholm udfører vi dagligt mange forskellige slags opgaver for både store og små kunder. Vi udfører snedker og tømrerarbejde af høj kvalitet. Har du brug for en god håndværker med fokus på godt arbejde? Så er tømrerfirmaet Finn Vesterholm det helt rigtige valg for dig.
 

Tømrerfirmaet Finn Vesterholm blev grundlagt i 1987 og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Vi udfører alt i Tømrer-& snedkerarbejde, samt nybyggeri og reparationer.  Vores tømrefirma er beliggende på Ejstrup Vang 3, Ejstrup, herfra kører vores dygtige tømrer ud, og udfører mange forskellige slags opgaver. Alle vores ansatte har en høj faglige ekspertise, og udfører derfor et godt håndværk. Vi tilbyder alle former for snedker- og tømreropgaver, og uanset opgavens art, står vi klar.