Byg Garanti

Terrasse byg

Skal du have ny terrasse, så lad Tømrermester Finn Vesterholm bygge den. Vi er specialister i mange ting, hvor ét af dem er terrasse byg. Derfor kan du være sikker på, at du får en rigtig tømrer terrasse, når vi bygger for dig. En tømrer terrasse betyder, at du får en håndværksmæssig korrekt bygget terrasse, der vil være smuk i mange år. Vi har bygget rigtig mange gode terrasser i alle størrelser, former og designs. Vi står derfor klar til at rådgive dig om den løsning, der passer til din bolig og dit behov. Vi har en desuden altid gode træterrasse priser, som gør, at du også har råd til mere terrassen.

Træterrasse priser

Skal terrassen være overdækket, bygget på pæle med udsigt over haven eller med en sandkasse i hjørnet til børnene? Mulighederne er utallige, men fælles for dem er, at vi kun bygger i de bedste materialer. Netop fordi vi har muligheden og ekspertisen i at bygge mange forskellige typer terrasser, så er vores træterrasse priser meget forskellige. Træterrasse priser er blandet andet baseret på, hvilken type træ du vælger, og hvor stor din terrasse skal være. Vi finder altid den bedste pris til dig.

Din bedste terrasse tømrer

Har du allerede en terrasse, men trænger den til en renovering? Måske ønsker du at ombygge eller udvide din terrasse? Så har vi også løsninger til dette. Vi kommer gerne ud til dig og kigger på din nuværende terrasse og sammen finder vi ud af, hvilken løsning der er mest relevant for dig. Trænger din terrasse bare til en kærlig hånd, så klare vi gerne små reparationer og almindelig vedligeholdelse, så du kan bruge dit uderum optimalt igen. Vi er din professionelle terrasse tømrer med mange års erfaring indenfor alle typer terrasser.

Galleri