Byg Garanti

tømrerarbejde

Alle former for tømrerarbejde 

Hos Finn Vesterholm tilbyder vi stort set det hele inden for tømrerarbejde. Du skal derfor være velkommen til at tage kontakt til os, så kan vi hjælpe eller rådgive dig med/om dit tømrerprojekt. Vores arbejde er altid meget kvalitetsfyldt, da vores medarbejdere er nogle af de bedste i landet.

Tømrerarbejde, der kan betale sig

Et af de bedste råd vi kan give, er at få udskiftet dine døre eller vinduer. Det er ikke det absolut dyreste at få udført, samtidig med at det kan være med til at holde på varmen i hjemmet.

Derved kan du i det lange løb, sparer nok penge på varmeregningen, at investeringen har betalt sig ind. Samtidig får du også et bedre indeklima, bedre komfort, mindske udefrakommende støj og give dine vinduer et pænere look.

Professionelt tømrerarbejde i Kolding og omegn

Hos tømrermester Finn Vesterholm udfører vi stort set alt i tømrerarbejde. Vi har lang erfaring, og vi har derfor prøvet det meste allerede. Og skulle dit projekt, mod forventning, være noget vi ikke tidligere arbejdet med, så kan vi trække på vores mange års erfaring, så du får et tilfredsstillende resultat, som du vil være glad for mange år ud i fremtiden.

Du skal være hjertelig velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan hjælpe eller rådgive dig med dit projekt. Der er mange gode grunde til at overveje at renoverer boligen. Energipriserne har aldrig været højere end de er i dag, og her kan det være en fordel at udskifte døre og vinduer, så din bolig kan blive så energieffektiv som mulig.

Selve udskiftningen er ikke blandt de dyreste tømreropgaver, og der er penge at sparre fra dag et, når du kan holde bedre på varmen med dine nye døre og vinduer. Derudover vil indeklimaet også forbedres, hvilket har en række sundhedsmæssige fordele for dig og din familie.

Tømrerarbejde Kolding

Vores virksomhed er beliggende i Kolding, men vi dækker hele trekantområdet. Vi har mange års erfaring med tømrerarbejdets mange aspekter, og vi kan helt sikkert også hjælpe dig, uanset hvilken form for tømrerarbejde, som du skal have udført. På vores hjemmeside finder du beskrivelser af tidligere udførte projekter, og her finder du også en kontakt formular, som du kan anvende for et uforpligtende tilbud.

Her finder du også vores telefonnummer, hvis du hellere vil snakke med os den vej. Uanset hvilken mulighed du anvender, står vi klar til at hjælpe og rådgive dig, så du opnår det bedst mulige resultat med dit tømrerprojekt.

Tømrerarbejde trekantområdet

Med vores beliggenhed i Kolding befinder vi os centralt i trekantområdet, og vi dækker derfor hele dette område. Kontakt os endelig i dag, hvis du har behov for hjælp til tømrerarbejde i Vejle, Fredericia eller en af de mindre byer i dette område, så du kan få et tilfredsstillende resultat. Vi har eksisteret siden 1987, og med mere end 20 medarbejdere er vores totale erfaring meget lang. Udover tømrerarbejde udfører vi også snedkerarbejde, så kontakt os endelig for et uforpligtende tilbud, så du kan føre dine drømme ud i livet. Vi ved at forarbejdet spiller en stor rolle i forhold til slutresultatet, og her vil vores lange erfaring komme dig til gode, når dit næste projekt skal realiseres.

Kontakt os for et godt tilbud på tømrerarbejde

Hos os får du altid skarpe priser på dit projekt. Vi udfører det meste! Udfyld vores kontaktformular eller kontakt os på 75559006.