Byg Garanti
top/vinduer_top.jpg

Isætning af vinduer og døre

Tømrermester Finn Vesterholm står gerne for isætning af vinduer og døre, når du skal have nye. Vi udfører alle former for montage af vinduer og døre, hvor vi har stor erfaring. Vi står selvfølgelig også for renovering af døre og reparation af gamle vinduer.

Det er vigtigt, at dine nye vinduer og døre monteres korrekt, således du ikke oplever en stigning af dit energiforbrug, og at din bolig er sikret mod tyveri.

Vi stiller med glæde vores faglighed til rådighed, før arbejdet med isætning af vinduer går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når de nye vinduer skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år. Vi hjælper naturligvis også med udskiftning af vinduer og dører.

Nye vinduer - hvad koster det?

Vil du gerne have en ”nye vinduer pris”? Så kontakt os, for en vurdering. Det er meget individuelt, hvad en ”nye vinduer pris” er. Skal du have en isætning af vinduer, renovering af vinduer eller montering af dør? Vi tager gerne en vurdering ud fra vores erfaring og sørger altid for, at prisen holdes i bund. På vores værksted finder du et bredt udvalg af alt fra dørhåndtag til vinduesrammer, fra hængsler til dørkarme, fra tagvinduer til branddøre.

Vi har det meste inden for rækkevidde og kan fremstille de særlige ønsker i løbet af få dage. Vi står gerne for reparation og montering vinduer, som du bliver glad for. Uanset om du ønsker reparation af vinduer, renovering af gamle vinduer og døre eller montering af nye vinduer, så finder vi din ” nye vinduer pris”. Kontakt os på mail eller telefon for at høre mere.

Pris på nye vinduer - hvad koster det?

Det lyder måske som noget, der koster en formue. Men det behøver det ikke. For det første er der mange vinduestyper og forskellige slags døre at vælge mellem. Du kan gå med plast eller træ, alt efter hvor meget vedligehold du gider lave. Monteringen er ikke så dyr, at du aldrig får råd til at tage på ferie igen. Vi er dygtige til vores arbejde og monterer derfor vinduer og døre på forholdsvis kort tid - naturligvis med fagligheden i orden, men alligevel med prisen i bund.

Hurtig og professionel montering af vinduer

Døre og vinduer er ofte noget af det, der bliver nedprioriteret i en renovering. Er du dog et af de smarte hoveder, der allerede har researchet dig til, at det godt kan betale sig at skifte de 20 år gamle vinduer ud? Så er du landet det rigtige sted. Vi hos Finn Vesterholm står klar til at udføre professionel montage af vinduer. Om det drejer sig om ét, fem eller ti vinduer, kan vi være behjælpelige. Det er en tømreropgave, vi er meget erfaren i - det tager os ikke længe at få monteret dine nye vinduer, eller døre. Få et uforpligtende tilbud i dag.

Montering af døre er vores speciale

Din dør holder ikke evigt. Måske har vinteren fået dig til at mærke, at det trækker ind fra døren? Eller ved dine vinduer? Det er oftest, når de kolde temperaturer dukker op, at vi finder ud af, at vinduer og døre trænger til en udskiftning. Måske havde vi lige glemt det, da vi købte huset og så tilstandsrapporten eller da vi småfrøs sidste vinter. Det er et problem, der ikke fikser sig selv. Heldigvis står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Montering af døre og vinduer er et af vores specialer.

Vi udfører isætning af vinduer

Reparation af gamle vinduer kan i nogle tilfælde betale sig. Men ofte kan det være mere økonomisk at skifte til nye. Hvis du bruger mange penge på reparation, blot for at vinduerne holder et par år mere, er der ingen idé i det. Kan de repareres billigt, kan det dog være en god midlertidig løsning. Kontakt os for at høre mere.

Står du overfor komplet udskiftning? Måske har du været heldig, at forsikringen har dækket råd i vinduerne, eller der har været garanti på vinduerne endnu. Det kan også være, du skal have alle pengene op af lommen selv. Hos Finn Vesterholm er vi konkurrencedygtige på vores tømrerpriser - og det koster aldrig noget at få en pris.

Effektiv isætning af dør eller vinduer hos os

Om du skal have udført montering af vinduer eller reparation af din dør, kan du altid regne med kvaliteten hos Finn Vesterholm. Det gælder både de vinduer og døre, vi kan hjælpe dig med at skaffe, samt det arbejde vi udfører, når vi monterer dem. Vil du vide mere? Kontakt os for en snak om nye vinduer og døre.

Montering af vinduer - sådan gør vi

Montering af vindue er en smal sag for tømrerne her hos Finn Vesterholm. Vi gør det, vi er bedst til. Så du kan gøre det, du er bedst til. Om det er at læne dig tilbage i sofaen og se vores håndværkere gøre arbejdet. Eller du vil tage på arbejde og lade den nysgerrige naboen om at overvåge processen - det er op til dig. Vi sørger for en effektiv montering fra start til slut. Det er lige fra at hjælpe dig med at vælge de bedste vinduer, til at stramme hængslet på det færdigmonterede vindue.

Montering af dør - sådan gør vi

Renovering af døre er noget, man gør, hvis døren ikke er alt for gammel. Det kan ske, at den blot skal tætnes. Det kan være en god løsning, hvis budgettet til en ny dør ikke er der lige nu. Men har du mulighed for at grave lidt dybere i lommerne, kan det godt betale sig at vælge montering af ny dør i stedet. Med denne løsning bruger du ikke unødvendige kroner på at reparere en gammel og faldefærdig dør. Du lægger dine penge et bedre sted, og de går til at sikre et mere fornuftigt varmeforbrug i boligen.